Привет. Песента на петъка нахълтва от сутринта и със сигурност няма да те подхлъзне откъм благозвучност.

Животът е като ходенето на зъболекар. Винаги си мислиш, че най-лошото още не е дошло, а то вече е преминало.

Ото фон Бисмарк

Поривът да побегнем нанякъде и да избухнем в смях или плач понякога достига връхната си точка.

PRASS-PRESS daily toon

Публикувахте от Christo Komarnitski в 20 април 2017 г.

Лесно можеш да се излъжеш, тъй като на повърхността се пази една учтива тишина, която с нищо не подсказва какво се случва по дъното.

Колеги, престанете да се занимавате с глупостите на Слави и един записвач на разговори, които имаха за цел да громят ими…

Публикувахте от Polina Paunova в 20 април 2017 г.

Скандалът "Цацаров/Сашо Дончев" е чутовен.А още по-чутовно е мълчанието, с което го попиват трите големи телевизора. И отсега да кажа, че не вярвам нито дума на единия от участващите в скандала.

Публикувахте от Christian Takoff в 20 април 2017 г.

Сотир Цацаров, Георги Гергов и Сашо Дончев влезли в един ЦУМ…

Публикувахте от Емил Джасим в 20 април 2017 г.

А ние вярваме, че сме с две десни ръце и очи и все пак знаем това-онова.

КАКТО ВСЕКИ ДЕНзвъни се отварямзелен павианпо себе си съдяче не е пиянздравей мамо казвааз съм твое момичена етажа над мен сий казвам там тичай——

Публикувахте от Toma Markov в 19 април 2017 г.

Водещият Бил О‘Райли, чието публицистично предаване се задържа на екран цели 21 години, беше освободен от поста си в телевизия Fox News след серия от обвинения в сексуален тормоз. Покрай близките му отношения с Доналд Тръмп и издигането на консервативните ценности, О‘Райли печелеше някоя и друга зрителска симпатия и рейтингът вървеше. Напоследък обаче, броят на пръстите, насочени срещу него, драстично се увеличиха. А Криси Тейген взе, че го обърна на майтап. Както само тя си знае.

Междувременно в Белия дом, що се отнася до важни решения, Доналд Тръмп предпочита да слуша съветите на най-квалифицираните и близките до сърцето си. В случая – двама кънтри музиканти и една бивша Мис Уасила.

Публикувахте от Sarah Palin в 20 април 2017 г.

Малко по-късно шантавата банда си намери портрет на Хилари Клинтън и веднага му се лепна. Нещата леко загрубяха.

Публикувахте от Sarah Palin в 19 април 2017 г.

Като стана дума за малко по-особен тип непринуденост – актрисата Анна Фарис винаги е държала да бъде честна преди всичко останало. Това изглежда важи и за всякакъв род семейни тайни. Затова докато прилежно си гледаше работата, Фарис документира всяка своя стъпка. И без наличието на неистово желание от страна на нейния любим Крис Прат, нещата се опитаха да тръгнат както трябва.

А за да тръгнат нещата както трябва, обикновено е необходимо съвсем малко. Смелата крачка е едно подсигурено щастие, както и да го погледнеш.

•Focused• #tbt #London2012 to #London2017 📷by @jeffcohenphoto

A post shared by Ivet Lalova (@ivet_lalova) on

The light of the sun #capture #light #world #blink

A post shared by Ruth Koleva (Рут Колева) (@ruthkoleva) on

One step forward ✈️🇩🇪

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

happy #420, #nationallookalikeday and now #nevergettinglaidday @guyfieri

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Отправяме поглед към Копенхаген, където нещата се случват. Един вид – охарчват се, но не съвсем. В Експериментариума – научният център в столицата, стълбите се вият като спирала на ДНК. 182 стъпала могат да те отведат до 16 изложби и уъркшопове. Самата истина –  вдъхновяващо си е да се набъркаш в чужда ДНК.

А днес на излизане от работа е желателно да ползваш аварийните стълби и да се измъкнеш набързо, за да чуеш какво има да ти каже швейцарският художник Нилс Нова с изкуството си в галерия Райко Алексиев.

Нилс Нова/Отклонения

Публикувахте от Юлиана Михайлова в 20 април 2017 г.

Някой беше казал, че картините на Мунк въобще не са изкуство. Ние пък съвсем просто можем да  му посочим, че е изкуство да си способен да прикриеш изкуството. Хубав петък!

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg