Тази година всичко е различно, дори времето  – метеорологично и астрономическо. Стоиш затворен в къщи, организирал домашен офис, фитнес, ресторант и си мислиш, че то някак ще спре. Защото ти си спрял. Но обратно на очакваното, двата месеца #lockdown просто излетяха. Ставаш, отваряш компютъра, прегряваш телефона от разговори, намираш време за обяд или не, затваряш компютъра и телевизия. Два месеца като един ден. Когато вече достъпът навън е свободен, отново времето, но метеорологичното сякаш е спряло. Някъде пак там около началото или средно аритметичното на двумесечното извънредно положение. Нетипичен юни, а аз съм зажадняла за море. И не. Не искам хотели, бетони, подпорни стени или каквото и да било човешко творение като дестинация, а само природа. Диващина, палатка, огън, мотор, вятър, вода, сол, пясък, музика и мобилна връзка. Дано спре да вали ежедневно и July morning отбележи началото на истинското горещо черноморско лято.

Този уикенд сме решили да правим генерална репетиция за багажа по пътя към Камен бряг, защото за да ми се удовлетворят желанията изцяло, вероятно сешоара ще отпадне. Mоторът е голям, но и палатката не е малка… и колкото и да се отнасям в мечти за този първи ден на идния месец, изгрева, любимия… се връщам към практичното с мисли за това: Какво ми трябва друго всъщност освен телефон, бански, хавлия и just in case, топли дрехи, въпреки че предпочитам прегръдката му до огъня? Иска ми се да стоим с дни, дори седмици така и можем. Светът вече се побира в джобовете ни. Той е луд по HBO сериалите и добре, че не е началото на есента, когато започват спорните събития из друг вид канали. Аз – социалки и музика. Tidal е моят фетиш. Концерти и всичко най-ново от музикалния свят. За платформата повече тук. Обобщено сме перфектните #smartplanners. Всеки с месечната си мания и абонамент. Заедно. Прекрасен начин да измерваш времето всъщност. Вятър, море, пясък, той и всичко, което можеш да поискаш, всяка информация, която е добре да следиш в турбулентните времена нa тази паметна 2020 година. Заедно. Извън пределите на отминалия двумесечен ден.

До преди началото на тази година не бях се качвала на мотор и вече не се притеснявам от метеорологични условия, по обясними причини. Нямах и представа, че ще се чувствам толкова свойски, но кой не би, когато усещането е  свобода и достъпност. Подобно на нашата нова смарт план обсесия. И двамата сме абонати на Виваком и сякаш по поръчка, от началото на юни общия ни мобилен оператор предлага пълна промяна на TV GO плановете си, така че  всеки месец да си пускаме съдържание спрямо съответните желания. Smart и i-Traffic са ни новите летни любими. И как да не са? От началото на юни те са с включен месечен бюджет на стойност до 30 лв., за да си избираме сами телевизионното съдържание в TV GO. Бюджетите се обновяват ежемесечно за срока на договора, като имаме възможност да закупуваме предпочитаните пакети със спортни канали, филми, детски, или ТВ канали и по този начин сами си персонализираме потребленията. Размерът на включения бюджет се определя спрямо съответния план. През първите 3 месеца от договора има и допълнителни МВ за трафик към TV GO. От секция „Абонаменти“ пък виждаме сумата, с която разполагаме в зависимост от плана и след това следим каква е оставащата. Последната можем да използваме за добавяне на други дигитални услуги през съответния месец. Въпрос на личен избор. Още допълнителни мегабайти получаваме като използваме My VIVACOM за заплащане на месечните си разходи към оператора, заедно с лев отстъпка. Аз и той сме избрали тази макар и скромна сума да даряваме всеки месец, а допълнителните мегабайти, които получаваме също никога не са излишни. Като започнем от GPS-a, който ни спасява с информация за времето, метеорологичното, на конкретната дестинация и винаги знаем дали да сложим нагреваемите дрехи или да ги свалим, smart notification, life track, forthsquare и всички останали неща от неговата “юрисдикция”. Това, без което аз не мога е интеркома в каската и вече стана ясно – Tidal. Това е и вербалната ми връзка с него в движение.

И така тази част от багажа е готова. Всичко е предварително поставено на място в телефоните, без допълнителен обем (нечувано за мен).

И времето отново спря. Обратното броене до 30 юни започна, а то винаги е една идея по-бавно…

План SMART – променя се заедно с теб

Умният план е този, който се променя заедно с теб. С новите ни абонаментни мобилни планове SMART получаваш включен месечен бюджет до 30 лв., за да добавяш ТВ съдържание по твой вкус в обновения портал TV GO и още куп предимства. Виж всички планове тук >> https://bit.ly/3dDzZB2

Публикувахте от Vivacom в Понеделник, 15 юни 2020 г.