Привет. Безспорният познавач на живота знае как да преминава с лекота под тежестта нанебето.

Сигурно е само едно: противопоставянето тежест-лекота е най-загадъчното и най-многозначното отвсички противопоставяния.

Милан Кундера

И все пак подкрепяш някого.

Съвременен начин да изтръгнеш ентуасиазъм за даване на глас.

Около една шеста от населението на света пише с изискано движение на ръката.

Светлорусо. Тъмнорусо. Зомби.

Деми Ловато изненада есента с нов, по-слънчев цвят на косата. Поп певицата не се страхува да експериментира с външния си вид – частпалитрата от цветове в списъка й включва синьо, розово и лилаво. Въпреки това,каквото и да прави Дисни принцесата, винаги се завръща към най-присъщия ситъмнокестеняв цвят.

Когато усмивките се задържат малко по-дълго заприличват на неприкрито хилене. Подробнидоказателства за едно добре прекарано време.

На вродената женска изтънченост никак не й е чуждо мъжкото удобство. Изглежда Бела Торн всвободното си време обича да носи бельото на гаджето си.

Музикалното упражнение затвърждава умения и задълбочава чувства.

Постът на Хилари Дъф иска да не накара да се почувстваш стар. Доброто духче Каспър се запозна сУенди точно преди 20 години.

Why do they call it rush hour when nothing moves?

Старите градове са неподвластни на времето.

Поне една причина да се радваш, че живееш в сегашно време. Днес матракът е този, който иска да тивиди сметката.

860 рисунки, 1026 скици, 800 писма и 20 персонажи, които оживяват, за да направят опит да седокоснат до историята на един необикновен човек – Винсент Ван Гог.

Кой какво казва, когато мърда устни.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg