Привет. Всеки атом, който е у теб, е и у човека на отсрещния тротоар. И той е луд, и ти си малко мръднал. И двамата сте хора.

Истинското изкуство е човечността. Това, което наричаме лоши обноски, са често най-живописните и изразителни неща изобщо.

Уолт Уитман

Един съвет в случай, че се чудиш дали да не се наредиш сред хората, които разчитат изборът им да донесе светлина.

Апелирам да не се вживяваме много в предстоящите избори, щото или няма да има машини, или ще има, но няма да има ток. Много шум за нищо.

Публикувахте от Samuil Petkanov в 9 февруари 2017 г.

Всеки си има призвание на този свят. За едни това е да преценяват безпогрешно колко струваш с един хвърлен поглед.

Междувременно някои продължават да проявяват враждебни наклонности, като дърпат шалтера и завъртат кранчето.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп никак не е доволен, след като претърпя първото си поражение в опита да възстанови действието на заповедта му за временно спиране на достъпа до страната на гражданите на 7 държави от Близкия изток.

Не е ясно кой съд има предвид президентът, но Хилари е в добро настроение в петък.

A пък Ким Кардашиан все още успява да не се пречупи благодарение на това, че си пази копие на Barbie Magazine от далечната 1988 година. Малката 8-годишна Ким с уши на Мики Маус прави своя дебют с фотосесия, като все още няма представа какво значи това извъртяно нещо наречено филтър. Едно време дори някой от рода Кардашиан се е усмихвал със сладка и невинна физиономия в обектива.

С днешна дата Ким не разполага с продуктите за направата на торта, но това не й пречи да приготви поздравителна салата. Летят марули, мята се коса и се сипе сос в промишлени количества. На моменти неадекватно и откровено смешно, което ни дава повод леко, и незлономарено да й се подиграем. Типичната извъртяна представа за съблазнителност на една Кардашиан.

1 million!!!!! Thank you @kimkardashian @benperreira

A post shared by Carine Roitfeld (@carineroitfeld) on

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм все по-уверено крачат към късите преки на приятната страна на нещата – скоро ще си имат компания.

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Дженифър Лопес обича да си запазва емоции за спомен след концертите си, за да може да пробва да пие малки и средно големи глътки от тях когато се присети.

After show feels…

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ако си неспокоен, най-удачно е да тръгнеш пеша нанякъде, за да усетиш мириса на една все още държащата се със зъби и нокти зима, която да ти даде урок, че никога не е късно да се развихриш посвоему.

Wooo! Snow day!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

При някой късметлии спокойствието е константна величина. До тях винаги се чувстваш не достатъчно усмихнат и вечно сърдит.

Rise and Shine! 🌞☀️🌞 GM🌎 #earlybird #gm #goodmorning #friday #with #smile #instadaily

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on

А в петък може и да нямаш конкретна причина за веселба, но да си весел. Реално нищо не пречи да доразвиеш сюжета, който си беше наумил в понеделник.

👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Понякога се  налага да пресееш закона, за да си възвърнеш вярата в нещата.

Снежна Луна, лунно затъмнение и синьо-зелена комета ще се излъчат и на твоето небе тази вечер срещу събота.

 

А някога импресионизмът се е смятал за нещо несъвършено и съвсем далечно на добрия вкус. Мане, Моне, Реноар, Базил, Дега и Сезан са били нещо като безнадеждни мечтатели, които с големи усилия са освободили света от тесните рамки на остарялото изкуство.

И в крайна сметка всички сме нещо като постройка, направена от неща, взети назаем от някого. Why so serious? Петък е.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg