Привет. У всеки е заложен безкраен възторг, ентусиазъм и въодушевление – цял един живот, койтообаче често остава някъде дълбоко скрит и ненамерен, подобно на пиратскосъкровище.

Знам само, че никога не бих могъл да изрека от цялата си душа: човекът е велико творение и аз искам да го повторя.

Милан Кундера

Ако не помниш имена, най-вероятно няма да запомниш и разни други неща.

Защитаването на интересите с ябълки се прави най-лесно тогава, когато действаш с увереността нанавика.

А междувременно някой се занася с теб и собствената ти вселена. Уж се заклеваш, чуваш се, тамси, а всъщност не се отнася за теб.

Понякога ти се приисква да бъдеш всеки друг, но не и себе си. Отговорността натежава на ръба.

В сряда Доналд Тръмп сподели в социалните мрежи снимка, на която е седнал да пише замисленосвоето встъпително слово отпреди 3 седмици в резиденцията си във Флорида –  Мар-а-Лаго или както той я нарича – ЗимнияБял дом. Потребителите бързо доловиха няколко странни неща на фотоса – Тръмп простостои пред бял лист и бюрото дори не е негово, а на човек от персонала наМар-а-Лаго.

Изглежда приятелските взаимоотношения между Кание Уест и Тръмп не са достатъчни, за да получи рапърътпокана за тържественото събитие по встъпването в длъжност. Според председателят на президентския комитет музиката на Кание не е традиционната американскамузика за подобно събитие. А пък хип хопът си е родом от САЩ.

София Вергара на People’s Choice Awards дешифрира тук-таме някоя дума, която минава покрай нея, тъй като мислиединствено за първата си награда от церемонията – любима комедийна актриса заролята си в сериала Модерно семейство. А речта започна с предупреждение, за даняма разочаровани: My English is not going to be good this time.

Джъстин Тимбърлейк има усещане за нещо познато всеки път, когато отправя благодарностиналяво-надясно.

Малко известен факт е, че Мат Лебланк отива на кастинг за актьор само с 11 долара в джоба.

А победителите случайно или не, винаги се намират, въпреки че са в различни групи и като цяло нямат нищо общо.

За Дуейн Джонсън – Скалата перфектният завършек на вечерта на наградите е текилата между отблясъците на материализирания му успех.

Спиърс пък вече се намира някъде между шестото и седмото стъпало на доброто настроение.

Проблемите не се полепват по този, който има опашка дълга почти колкото тялото си. Най-малкото,защото не се замисля за този факт.

Колкото и да не ти се вярва – живеем в една от най-топлите години.

Кели Муту е известен и с трите си омагьосани езера – те са разположени в кратера на вулкана,на височина над 1600 м. Така и никой не е намерил адекватно обяснение защо наезерата им харесва да си сменят цветовете.

А ти карай все напред по асфалтираните километри на петъка, за да не се мръщиш по-късно насън, че неси го направил.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg