Здравей. Тази събота е ден за размисъл – да отидеш, или да не отидеш на работа.


Въртим се в кръг и всеки мисли и гадае,

но тайната, която е в средата, всичко знае.

Робърт Фрост


Поглед от другата страна.

Вярвай в силата на учителя.

Кого ще спасиш?

Косата на Доналд Тръмп е била обект на спорове и спекулации много преди да се кандидатираза президент. След молба от страна на Джими Фалън и известно колебание, Тръмпсе наведе покорно и остави да бъде разрошен, за да разсее съмненията относно автентичносттана косата си. Вече не сме сигурни в какво да вярваме.

Историята за раздялата между Калвин Харис и Тейлър Суифт определено има продължение.Вчера Харис официално пусна новата си песен, съдържаща символика,която трудно можем да подминем. “Why wait to say, atleast I did it my way / Lie awake, two-faced / But in my heart I understand / Imade my move and it was all about you / Now I feel so far removed.” Повсичко изглежда, че шотландецът победи Суифт на собствената й игра. Ouch.

След като преди време Виктория Бекъм даде тържествено обещание, че няма да се качи нависоки токчета, тя официално спази модната си клетва. И далеч не  само това – Пош Спайс демонстрира порив къмсвобода и потанцува незабелязано на Таймс Скуеър. Бруклин Бекъм с право янарича готина майка.

Запознай се с 27- годишната Амалия Улман – една от съвременните концептуални артисти вИнстаграм. Убедила е последователите си, че е наивно дете, момиче за ескорт,неуравновесена бивша и най-новото допълнение – бременна. Само дето нищо от товане е вярно. Тя обаче е артист и може да си позволи раздвоение на личността.

12 години след последния сезон на Приятели – Моника и Фийби ще се състезават една срещудруга, като отговарят на въпроси от сериала. Въпросите, без съмнение, са лесни,но трябва да се отговаря бързо и точно. Изглежда не са забравили нищо отдоброто старо време.

И моделите имат своите вкусни прегрешения.

Гордостта на Бритни Спиърс.

Success is having to worry about every damn thing in the world, except money.

Случайни идеи, които озаряват угнетеното човечество.

Всичко е възможно, когато влагаш цялата си душа.

Спокойствие, което не смееш да нарушиш.

Сладък студ.

Може да е нещо нечовешки красиво или свръхинтелигентно, или и двете. Фрустрациите от живота най-добре се избиват с гледане на изкуство. Нещо като романтично порно или интелектуална сапунка. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за визуалното изкуство – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg