Здравейте егоисти,

Съществуването на една медия е изцяло функция на подкрепата от бизнеса. Рекламни текстове, банери, кампании… всичко спря. Времената са несигурни, а вирусът неовладян. Места с прясна храна и любими напитки, където преди буквално сме местили редакцията за дни, сега са затворени и недостъпни. Смехът и вдъхновението по време на дългите срещи сред шумни характери секна. Дали някога отново ще отворят зависи от много неща, но вярваме, че зависи и от нас. Бизнесът се пренасочи към онлайн търговия, а тук е нашата сила и социално пространство за всички в момента. Затова взехме единодушно решение, в подкрепа на всички български фирми, бизнес от всякакъв калибър, които изпитват затруднения поради мерките свързани с извънредното положение, да предоставим възможност за реклама в социалните си канали. Безвъзмездно. Периодът на участието е 2 седмици (13 април – 26 април 2020 г.), а каталогът с всички участвали ще бъде достъпен в Instagram профила на медията завинаги, за да се възползвате при избор на продукти в бъдеще.

Ето как да участвате:

Трябва да имате инстаграм профил или да използвате този на приятел, който да ви препоръча.

Веднъж избрали профила, през който да споделите за вашата дейност или услуга направете стори с подходящ кадър и включете всички възможни канали за връзка с търговеца, чийто продукт или услуга представяте. Преди да споделите добавете таг @egoist.bg (по-долу вижте как изглежда профила ни) за да ви видим.

След като споделим вашетo стори в нашите социални мрежи (Instagram & Facebook) за 24 часа, ще запазим всички участници в БГкаталог, в highlights. Там по всяко време, всеки може да разгледа каталога с участвали български фирми и да достигне до техните канали за комуникация.

Разбира се, ако нямате бизнес, но искате да подкрепите такъв, останали сте доволни от български продукт или услуга, не се колебайте да снимате и постнете с таг @egoist.bg. Ние ще споделим. За да сме повече заедно в подкрепата.

С признателност,

егоист.бг

Photo by Enrico Sottocorna on Unsplash