Идеални за малкия бизнес или домашния офис новата серия от принтери на Brother – InkBenefit Plus ще ти спестят не само пари и нерви. Тези модели са снабдени със система за многократно пълнене на резервоарите, което елиминира нуждата от закупуване на мастилници и значително намалява на разходите за печат. Четирите индивидуални резервоара за мастило (черно, циан, магента и жълто) позволяват лесно допълване с оригиналните бутилкиза презареждане на Brother. Мастилата за презареждане са с обем от 120 ml и напълно достатъчни заотпечатване на 6000 черни и 5000 цветни страници.

Самото презареждане се извършва бързо, лесно и чисто,тъй като не изисква специални технически умения и няма опасност да изцапа ръцете ти.

Серията Brother InkBenefit Plus включва мултифункционалнитемодели DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W, които предлагат по-нискацена на притежание (TCO) с цена за отпечатване на страница, започваща от 0.004 лв.

Въпросните модели печатат, копират и сканират, като са снабдени с LCD дисплей и лесен за управление контролен панел. Серията включва Wi-Fiвъзможности завръзка и автоматично листоподаващо устройство при някои модели. Wi-Fiмоделите могатда бъдат използвани с безплатното приложение на Brother iPrint&Scan– за леснавръзка със смартфони и таблети.

И още нещо – всички модели от новата фамилия притежават етикетENERGY Star иеко сертификат Blue Angel, гарантиращи ниски емисии и потребление на енергия,съвместимост с рециклирани хартии и осигурена наличност на резервни части запоне пет години напред.

Цените започват от 359 лв. с ДДС. Контейнеритес мастило Brother InkBenefitPlus се предлагат на цена от 17 лв. сДДС за черно и 13 лв. с ДДС за всеки останал цвят. Новитепечатащи устройства идват с традиционната за Brother двугодишнагаранция с опция за безплатно разширяване до 3 г. след регистрация.