Надпреварата за култов автор на егоист много прилича на ключовата сцена в Цар Лъв. Нещата няма да имат достатъчно завършен и драматичен вид, ако стар павиан непокаже бъдещата надежда от върха на някакъв чукар, та всички в саваната давдигнат глави за малко, да поздравят младенеца и да продължат да си пасат позадачи. С намирането на маймуни не беше трудно – в тази роля още от самотоначало влезе журито. И подходяща стръмна скала намерихме, но разбираемо, вас ви вълнува повечекое ще е лъвчето. Ще го покажем на 15-ти. С други думи, безсънното ви чакане приключи,можете да поспите час-два.

Но понеже колкото и култовост да има у вас, търпениетови не е неизчерпаемо, ще обявим единствено, че петима достигнаха до финала и тесаааа, техните имена саааа:

Алестион, Цвета Димитрова, Мария Василева, НияИлиева, Якоб Яков.

Само един от тях ще спечели, разбира се.Всъщност ние знаем за кого става въпрос, но ще е глупаво да го издадем точно сега и да пропуснем цялата церемониалност и маймунджилъци. Така че вие може датреперите от напрежение или да засипвате страницата ни със здравословен хейт, ание междувременно преравяме гардеробите за най-елегантните си дрехи и сестягаме за копон по смисъла на Джорджановия термин.