Привет. Това измерение ни е тясно, задушаваме се и не знаем как да оцелеем, трябва ни нещо, което да разшири възприятията ни.

Аз не съм по пиенето — тялото ми не приема никакъв спирт. На Нова година изпих две Мартинита и се опитах да отвлека асансьор и да отлетя с него за Куба.

Уди Алън

Вгледай се през една от многото призми за гледане на женската същност.

Пълна липса на всякакви поводи за безпокойство.

Много шум за нищо.

На имения ден все пак се прокрадва някаква весела смелост за работа.

Лейди Гага пя всичко – от “Bad Romance” до “Pokerface” и “Perfect Illusion”, освен товаи остана време да разкаже и за способността си да пише хитови песни за под 10минути, култът към Майкъл Джексън и справянето с трафика в Ню Йорк. В чест на дългоочакванотополучаване на книжката на Мама Чудовище, Джеймс Кордън и позволи да седне зад волана. Много скоро обаче съжали затова си решение.

След шоуто Джоуи се възползва от удобния момент и попита Лейди Гага заветния въпрос: How You Doin‘..?

Снимка, която би донесла поне десет точки на Грифиндор.

Мъжете от семейство Бекъм си имат собствен ритуал, който ги държи все така сплотени.

Любовта на Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс ги отведе там, откъдето всичко започна – японски ресторант.На партито присъстваше и снимка, на коятодвамата празнуват рождения му ден в същия ресторант през 2011-а година. 5 години по-късно насъщата дата Раян носи заешка маска, балони свободно летят над главата му ипразничната шапка го очаква на масата. Годините не са фактор.

Кейти Пери се самопоздрави за рождения си ден, като гласува и честити предварително рожденияден и на Хилари Клинтън. Правото на глас означава, че си важна част от обществото и имаш силата да променяш.

Меган Фокс сподели в Инстаграм за първи път снимка на третото си дете Джърни Ривър, който е само на два месеца. Малкият Джърнидемонстрира завидно спокойствие пред камерата.

Самюъл Джаксън изживява разочарованието още преди да е видял снимката.

Скуката е най-благодатна, когато е пълноценна.

Есента се въргаля в краката ти и те подканва да й се насладиш.

Внимателният подбор на сюжета, жонглирането с жанрове и изпипването до последният детайлполека-лека прерастват в безусловен захлас.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg