Привет. Смисълът се крие в това да питаме, а после да забравяме и пак да питаме, и след това пак дазабравяме, за да разбираме едно и също нещо, но по различен начин.

Неграмотните на 21-ви век няма да бъдат тези, които не могат да четат или пишат, а тези, които не могат да учат, да забравят и да научаватотново.

Алвин Тофлър

Нещата не са лишени от известна символика.

Животът не е шега работа, дори в смешното има по нещо тъжно.

Съзиране на опасност във всяко небългарско намаление.

Барак Обама връчи президентски медал на свободата – най-високото отличие за американски гражданинза последен път като стопанин на Белия дом. Сред отличените 21 души бе ЕлънДедженеръс, която остави емоциите да я завладеят, за да почувстванай-пълноценно полученото признание.

Лиам Хемсуърт само чакаше Майли Сайръс да се събуди, за да дотърчи с цветята, балоните иръчно украсения подарък. Колко ли време е отнело на Хемсуърт да налепи сърчицаи да завърже еднорог?

Джъстин Бийбър удари мощно кроше в лицето на фен, дръзнал да се протегне през прозореца наколата му. Почитателят на поп певеца разбра по трудния начин защо не трябва данавлиза в личното пространство на един канадец.

Запознаеш ли се един път с йогата, ставате приятели за цял живот.

Има един фон, на който можеш да блеснеш почти винаги.

Новата любов на Хилари Дъф вече са бретоните. Нежно замечтаният вид е запазената марка на американката.

Щом решиш, че вече трябва да се чувстваш добре, време е да го направиш.

Всеки гений носи своята странност. Докато един будува, друг спи блажено.

Мъчително е да опитваш да мислиш на празен стомах.

Юпитер ни се обажда, за да ни каже, че никак не му харесва да го подслушваме.

Никога не си сигурен дали вървиш напред, или изоставаш изотзад.

С маса над 5 кг слонският мозък е по-голям от този на всяко друго животно на Земята.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg