Привет. Единственият генератор на смисъл за самия себе си – това си ти. От другото най-добреда имаш малко, колкото да те подпира леко.

Човек се гордее с всяко нещо, стига то да му е едничкото. И може би колкото по-малко притежаваш, толкоз повече ти се иска да се биеш вгърдите.

Джон Стайнбек

Освен новините вече ще ни се наложи да пропускаме и гледането на прогнозата за времето, за дапредпазим психиката си.

Очакваме завръщане в новата предизборна програма.

Жертвоприношения пред олтара на една Кардашиян.

Каквото ти се падне от коледната баница, за теб си е.

Тази седмица Доналд Тръмп е особено променлив в своите настроения. Да даде ли интервю пред Ню ЙоркТаймс – вестникът, който го критикуваше по време на цялата президентскакампания, или да не им окаже такава чест? В крайна сметка проявиблагосклонност.

Един от по-важните акценти от интервюто, който доказва, че президентският постоблагородява – Тръмп няма да дава под съд Хилари. Тя страда достатъчно – кактоказва магнатът.

За Иванка Тръмп присъединяването към телефонния разговор на баща ѝ с аржентинския президент не е нищо особено.За всички останалите обаче това е дефиниция за конфликт на интереси.

Адел закри десет месечното си турне по един не особено очакван начин. „Ще имам второ бебе“ –каза поппевицата на тълпата във Финикс на изпроводяк. А междувременно4-годишният ѝ син Анджело няма търпение мама Адел да се прибере.

Нюйоркчани са виждали какво ли не в метрото, но едва ли им е хрумвало, че могат да попаднат на супермодела Искра Лаурънс, която да се съблече, докато държи реч за дългия извървян път към заобичването на тялото си. Всеки от пътниците е имал поне една история за разказване у дома, а някои и за осмисляне.

Към семейството на Лейди Гага се присъедини нов член на четири лапи и нежно си присвои прегръдка,докато другите се наредиха на опашка.

Емили Ратайковски в ново амплоа. Усвояването на някой и друг занаят никога не е в повече.

Шлемът на Тор се намира в съзвездието Голямо куче. Облакът прах и газ е придобил причудлива форма благодарение на излъчванетона масивните звезди, разположени в сърцевината му.

Едно доказателство, с което да затвърдиш представата си, че си на най-доброто място.

Баскетболът не е стиснат откъм изразяване на почит.

Карай го бавно, за да те оценят някой ден.

За да не се оплиташ на възел и музиката да стига до теб.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg