Той се качва плавно на дъската и изведнъж се извисява над всички. Изглежда магично спокоен на свояборд. Неговото сливане със скейта е радост за очите на всеки дошъл да гопогледа на площадката. Той е Дилън Райдър. Чери, както го наричаха, почина в сряда след битка слевкемия. Само на 28 години. Дилън притежаваше уникален стил, който ще останенеподражаем, пише Джонатан Ръсел Кларк в Rolling Stone. Още щом Чери се появи насцената в Transworld A Time To Shine през 2006-та, той се превърна в легенда ивиртуоз на скейта.

“На повечетохора не им се ходи на работа, просто защото знаят, че ще работят”, споделяпреди време Чери. “Карането на скейт е работа? Да, трябва да работиш на него, но какво друго би предпочел? Да се возиш по цял ден на скейта си – това е,което правиш.”

За да отбележиуникалния природен талант и в памет на Дилън Райдър Rolling Stone събра най-добрите моменти от твърде краткия муживот и кариера:

1. Transworld’s A Time to Shine

Точно с товаизпълнение Дилън Райдър бе поставен на картата и си спечели  уважението на колегите и любовта напочитателите на скейта.


2. Alien Workshop, Mind Field

Перфектноизпълнение на Райдър за Alien Workshop, с които работи до 2013-та


3. Gravis part

Безупречният стилна Чери отново разбива. Взискателен и до най-малките подробности, той лети отнай-стръмната рампа без никакви излишни усилия. Красота.


4. Ollie Impossible – Street League AZ

Това изглежда енепосилно за човешките възможности. Не и що се отнася до Дилън.


5. Supreme Cherry

Забележителен талант, който с лекота преминававсякакви граници.