Привет. Многозначителните смигвания всеки ги тълкува различно. Така е най-интересно.

Неудобно ми е да говоря за смисъла и значението във филмите си. Не е добре да знаеш много затова какво означават нещата. Защото значението е много лично нещо, смисълът замен е различен от смисъла за който и да било друг.

Дейвид Линч

Свободата е малко сложно и извъртяно понятие.

Предложение за извънредни мерки за превъзпитание и превръщане на хора в човеци.

Насилието няма силата да те накара да ликуваш.

Доналд Тръмп предусеща началото на края.

Кристен Стюарт и Сейнт Винсент направиха своя дебют на Червения килим като двойка в Лос Анджелисна събитие на списание Vogue. Към тях се присъединиха Ема Стоун и Кейти Пери. Добра компания, тъмни очилаи малкомода са съставките за една недотам отегчителна популярност.

Карли Клос онзи ден надигаше бира, днес се катери с възторг. Шарен покой в една снимка.

Мила Йовович на снимачната площадка на филма Шок и куриози, който предстои да излезе през 2017година.

Зак Ефрон се изправя пред музикално предизвикателство, за което е нужно да даде всичко отсебе си. За да не му зашлевят един…

Малко известен факт е, че като малка Нина Добрев е ходела на уроци по художествена гимнастика,а през 2005 г. дори се пробва в световното първенство в Копенхаген.

История за едно писмо, което си мълчи цели двайсет години за истинската си стойност.

Отговори на живота, за да ти отвърне и той с един признателен поглед.

Въпреки че е зает със спасяването на света – борбата с климатичните промени, а сега и осигуряванена помощ за бездомните, Лео ди Каприо е просто човек и не иска да се храни сам.

Съзерцание на бленувано видение.

Нездрави фантазии за доказване на чувства.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg