Преди около година, на 14 декември 2017, стартира ТВ каналът с най-добрите драматични сериали в България – EPIC DRAMA. Каналът  предложи на зрителите над 600 часа от най-добрите драматични сериали, подбрани от цял свят и продуцирани от най-големите създатели на съдържание.

Как да гледате Epic Drama? Каналът е достъпен във VIVACOM TV, както и в мрежата на А1 България, ТЕЛЕКАБЕЛ, TVSATCOM, NetWorx, NET1.

Със старта си на 14 декември 2017 г., Epic Drama предложи над 600 часа високобюджетно съдържание в HD качество и разнообразен микс от драматични жанрове. Epic Drama e телевизия на български, без реклами и е безплатна за зрителите.

Първите епизода на някои от сериалите по канала могат да се гледат на: www.epicdrama.bg/watch-now
Това не е стрийминг платформа за гледане на видео по поръчка, като Netflix; както вече казахме Epic Drama не е платен канал, той няма месечен абонамент за гледане.

Почитателите на драматичния жанр получават достъп до завладяващи сериали в микс от жанрове, включително „Крими и мистерии“, екранизации по класически литературни творби, „Политика и власт“, исторически, военни, екшън и приключенски, фентъзи и продукции по реални исторически събития. Програмната схема черпи от близо и далеч и включва заглавия, произведени във Великобритания, САЩ, Испания, Франция, Италия, Австралия и Канада.

Epic Drama дава живот на вдъхновяващи и емоционални истории за героични прояви, страсти, предателства, загуби и любови. С почти цялото съдържание в праймтайм, произведено в последните три години, и над 70% ексклузивно за пазара, зрителите ще могат да се наслаждават на най-големите драматични продукции в момента 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Базиран на проучвания, които установиха липса на пазара, стартът на Epic Drama е показателен за гъвкавостта и умението на Viasat World да отговаря на това, което зрителите и партньорите очакват. Телевизията залага на значителна инвестиция в най-доброто съдържание и свързаните с това права.

Само за първата си година в България, Epic Drama излъчи топ продукции, които да бъдат гледани изцяло преведени на български и напълно безплатно само по Epic Drama. Това са:

Скандалният и изкусителен “БЛУДНИЦИ” с Лив Тайлър в звездния актьорски състав във втори сезон, от октомври тази година.

Испанският трилър хит „Чумата“ (La Peste) тръгна ексклузивно по Epic Drama през март, само два месеца след като надмина по резултати дори премиерата на 7-ми сезон на Game of Thrones в родната Испания. Това е първият сериал, достигнал до официалната селекция на реномирания фестивал „Сан Себастиан“. През пролетта на 2019 година очакваме втори сезон.

През деня Epic Drama показва заглавия с неочаквано широка фенска база като „Криминалните случаи на Мърдок“, „Мистериите на Мис Фишър“, „Случаите на Франки Дрейк“.

През септември дебютира първата голяма фентъзи поредица по Epic Drama от тази есен –„Беоулф: Завръщане у дома“ с кино величия като Джоан Уоли и  Уилям Хърт.

Не пропускайте новата ТВ адаптация на култовия “Война на световете” при предстоящата му премиера още в първата седмица на януари 2019 по Epic Drama.

Над 70% от съдържанието е ексклузивно; за 80% има права за видео по поръчка (SVOD) и почти цялото праймтайм съдържание е продуцирано в последните три години. Звучи хубаво, а най-хубавото е, че интересните неща се увеличават.

Това е просто онлайн място, на което можете да вкусите от висококачественото съдържание на Epic Drama, отново свободно. И на нас ни харесва.