Селин Дион днес официално пуска на пазара серия детски, джендър-неутрални облекла под собствен бранд Célinununu. Новината беше обявена вчера от певицата през социалните ѝ канали със странно видео, на което и слагат белезници, докато обяснява, че всичко е наред и коя всъщност е.

50-годишната изпълнителка предлага дрехи за новородени и подрастващи на цени от 80 лв. до 150 лв, аксесоари в порядъка между 50 лв. и 150 лв., както и кожено яке за 560 лв.

Célinununu обединява две сили в един глас: модата има силата да оформя умовете на хората. Вдъхновете децата си да растат със свободни умове и намерят индивидуалността си чрез дрехите.” – е посланието на бранда. А, на различни снимки, четем фрази като “отглеждайте момичетата и момчетата си по един и същи начин“, както и “ти си изцяло, това което си

Дион е майка на 3 момчета: 17-годишният Soundcloud рапър Рене-Чарлз Анджели и близнаците Еди и Нелсон Анджели на 8-годишна възраст.

Това не е първата проява на гласовитата Дион в модния бизнес. Тя има едноименна колекция от тениски, шапки и блузи, както и пълна гама от чанти.