Камерата

Няма как – започваме с камерата и забележителните ѝ ъпгрейди, които дават възможност за заснемане на свръх широки кадри, а с ненадминатия (за сега) нощен режим на снимане – спомените в бара или от терасата с гледка към спящия град вече не са същите – нощният режим на iPhone 11 се включва автоматично, а резултатът е – чисти снимки с отлична острота на изображението. Интерфейсът на камерата позволява да видите как ще изглежда снимката ви както в широк, така и в ултра широк режим, преди да натиснете „щрак“.

Повече мощност на батерията, с едно зареждане за деня – след тест направен при пълна яркост на екрана, за около два часа, в края на деня, иконката на батерията все още ще показва завидните 71 % остатък на енергия.

По-голямо зарядно

В комплекта на iPhone 11 Pro ще намерите, най-сетне, и по-голямо зарядно, което захранва доста по-бързо батерията – за 30 минути постигате над 50% запас.

„Сбогом“ на конвенционалната SIM карта

А1 ще е първият оператор в България, който ще въведе новата технология еSIM. В началото тя ще бъде достъпна само за собствениците на моделите iPhone X и по-нови. Услугата представлява възможността да изхвърлим познатата ни стара SIM карта, а информацията от нея ще бъде прехвърлена на телефона. Това ще позволи използването на пълните възможности на Аpple Watch, а също така ще даде възможност на потребителите на телефоните на Аpple да използват два оператора едновременно.

„Ръка да пипне“  – и то, гръб от матово стъкло.

Матовият завършек на стъклото на гърба придава доста по-елегантен вид от предходната серия на iPhone, освен това пръстовите отпечатъци са далеч по-незабележими, а матът улеснява задържането в ръка, така че, спокойно може да избегнете слагането на калъф. А колко трайна и устойчива на надраскване е тази повърхност? Времето ще покаже….

А освен времето и хубавите синоптички, клиентите на А1 ще станат първите в света, които ще могат да се насладят на онлайн услугата XploreTV. Тя ще бъде достъпна в телевизионните абонаменти на компанията, без значение дали са по оптика или по кабел. Казано по-просто в над 35 града в България ще могат да се гледат пет 4К канала, два от които на български, стрийминг платформите HBO GO, YouTube, Netflix, най-новите филми само седмици след излъчването им по кината и много футбол благодарение на портфолиото на VОYО. Какво повече му трябва на драгия телевизионен зрител? Вероятно възможността да връща и гледа предавания? И за това е помислено – стига да не са минали повече от 7 дни – и той е в играта.

Благодарение на изкуствения интелект на XploreTV, на зрителите ще бъдат предлагани филми, cepиaли и пpeдaвaния нa бaзa тoвa, ĸoeтo са глeдaли.