Привет. Далеч не е необходимо да се придържаш към начертан план, след като можеш да си скицираш по-интересенв движение.

Моят съвет е: в пиесата се старай да бъдеш оригинален и по възможност умен, но не се бой да се покажеш и като глупак; трябвасвободомислие, а само този е свободомислещ, който не се бои да напише иглупости. Не заглаждай, не шлифовай, а бъди непохватен и дързък. Краткостта есестра на таланта.

Антон Чехов

Отправяне на подобаваща покана към коледния дух да се отбие у дома.

Съобразителност, с която се предпазваш от изтъркване на собствената ти прелест.

Първото чувство е, че е дошъл краят на света.

Не е лошо да си припомним, че подготовката за Коледа не се изразява единствено в купуването наподаръци. Откриването на духовното равновесие е вътрешен процес.

Имагинерни татуировки по тялото на Бекъм оживяват, за да разкажат едни съвсем истинскиистории. Насилието над деца е най-тежкият товар на едно общество.

Длъжен съм да правя нещо ново, а не да помня старото. Карл Лагерфелд винаги е напред в материала, въпреки че избягва социалните мрежи.

Като говорим за напреднали в идеите си – Лейди Гага предпочита да пазарува само в удобни итрадиционни аутфити.

Коледната елха изгрява във все повече тъмни ъгли, за да създаде усещането за предстоящ светъл празник.

Приготвянето на кафе е само извинение, за да се настаниш удобно и да си постoиш известно време,без да мислиш за нищо излишно.

Галактика, която се намира на около 150 млн. светлинни години от Земята и е част отсъзвездието Кентавър. Позицията иформата на нишките се определя от централната част, която според най-новиснимки от телескопа Хъбъл, е гигантска черна дупка.

Едно неволно пресягане, въпреки вкусовите ти навици.

Размахването на лапи под вода може да ти се стори много по-вълнуващо, ако си прекарал три дни в малка лодка на Северния полюс.

Обратната психология е на печалба.

В спора и размаханите пръсти се ражда истината.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg