Накратко – изключителна динамика на шофирането. Удобна. Възможно най-добрата инфотейнмънт система. Изпитана на сняг, хлъзгав път, пороен дъжд, градска среда. Цвят, който поглъща. Какво повече от вълшебното купе четвърта серия на BMW?

Всъщност много повече. Пространството в интериора е умно. Какво разбираме под “умно” ли? Когато говорим за купе, все ще изникне нещо – нисък таван, неудобно ниско разположение, липса на място на задните седалки. Тук не е така. Това купе е широко купе, повярвайте ни. Ергономичен интериор, който върши работата отлично – всичко, което ви трябва е точно там, където трябва да бъде. По-агресивният стайлинг на M-серията допринася за цялостното усещане.

Не знаем дали думите “купе” и “практичност” са съвместими, но усещането тук е точно такова. Видимостта е отлична, четирима пътници се чувстват комфортно (макар да препоръчваме двама), багажникът е достатъчно голям. В допълнение – колата има спортен вид, но това не е спортна кола, колкото и агресивна и пъргава да е на пътя. Изключително удобна за всеки ден, независимо дали излизате с приятели, карате децата на училище или пазарувате.

С една дума, точно в това купе всичко е на мястото си и върши работа отлично. А този цвят, ах този син цвят.