Привет. Човешката вяра е способна да променя действителността. Истината е въпрос на гледна точка.

Каквото и да си говорят песимистите, Земята все още е съвършено красива, а на лунна светлина е направо уникална./ Всичко накрая се оправя. Така е изграден светът.

Михаил Булгаков

Да си търсиш сам проблеми във всичко, води до изпитване на странно удоволствие, което трудно може да секомпенсира с нещо друго.

Доброволното прекарване на дълги часове пред телевизора сутрин не носи нищо добро.

Крайните чувства на привързаност изискват своите жертви.

Барак Обама даде своята последна реч като президент на Сащ. Думите му обиколиха света и сме сигурни, че все някога щедокоснат дълбоко дори Тръмп.

А когато си президент и се оттегляш, следва да го направиш по най-запомнящият се начин.

След осем славни години в Овалния кабинет, Барак Обама се оттегля и ще остане без работа. Няма място за притеснение – от Spotify вече са муотправили оферта да се присъедини към екипа им. Прочутата лятна плейлиста наОбама и скорошната шега, че очаква покана от компанията, изиграха своята роля.Един президент никога не остава без предложение за работа.

А като говорим за желание за ново работно място – някой се усъмни, че
веждите на Кара Деливайн могат да й гарантират дългосрочно финансовоблагополучие. Истината изисква да признаем, че са доста добра инвестиция катоза начало.

Коментарът на Доналд Тръмп за Мерил Стрийп в социалните мрежи, който гласи, че тя е надценена актриса, провокира множество реакции и подкрепа в полза на звездатана вечерта на Златните глобуси. А най-изразителният аргумент срещу обвинението,че си надценен, е признанието, което ти дават колегите и приятелите.

Водещият Джеймс Кордън има късмета винаги да участва в караоке с известни личности. Този път обаче актьорът Нийл Патрик Харис се появява от нищото и гопредизвиква. Broadway Song Battle. Положението е напечено.

Междувременно сред неразборията един Райън Гослинг преминава случайно през летището и някак си успява да те убеди, че все още нищо не е изгубено.

Нина Добрев започна Новата година с промени във външния вид и е изоставила някъде далеч дългогодишната си склонност към носене на дълга коса.

А зимата е най-красива тогава, когато я гледаш през прозореца на дома си.

Поне паяците имат своето уважение към величието на студа и минусовите температури.

Може би някъде там в този момент едно същество тайно поглежда към планетата Земя с по няколко любопитни очи.

Когато се налага да пресяваш, остави Уинона Райдър да те води. Този път посегни към сериала Stranger things.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg