За всички се оказа голяма изненада, когато Джей Ло и бившият ѝ съпруг Марк Антъни се събраха отново. Този път само в професионален план. Следседемгодишна връзка, десетки хитове и две деца двойката се раздели през 2011-та. Разводът им стана официален преди две години, което не им попречи даоткрият любовта и в други хора.

Печелившотодуо Лопес-Антъни бе прекрасен отбор и заедно покоряваха музикални върхове и сърцата на хиляди фенове съссъвместните си проекти през 90-те. С появата на близнаците Макс и Емма,звездното семейство се превърна в любимо на цяла Америка. Но след това някойстъпи накриво и молбата за развод бе факт. Чарлс Копелман е човекът, който трябваше да каже на модната компания Kohl’s, че ДжейЛо и МаркАнтъни се разделят, само два месеца преди старта на съвместната им модна линия основана на имиджа на щастлива омъжена двойка, живееща американската си мечта. Копелмане мениджър на едни от най-големите имена в шоубизнеса и специалист по кризисни ситуации. Благодарение на неговите усилия Kohl’sпускат линията,която се превръща в една от най-успешните и продавани. В действителност дветемодни линии изглеждат по-добре разделени, пише Копелман във Forbes.

След разводът на Дженифър и Марк като че лишумът около тях заглъхна. Съвсем наскоро в социалните мрежи певицата качи видеона нея и бившия й, обединили сили около предстоящия ѝ албум. Научили са урока,че заедно са по-печеливши и търсени що се отнася до бизнеса.

Неотдавна приключи приказката и за другахоливудска двойка – Бранджелина. Те се оказват истинско предизвикателство за многофирми и брандове, защото катосемейство са доста по-печеливши, отколкото самостоятелно. Това твърди и Копелман. Гледайки как тозиразвод се превръща в изпитание за бизнеса, експертът съставя пет основниправила, в които кризата ще работи за теб:

1.  Остани верен на репутация си и продължи да изпълняваш обещанията към бранда. 
Хората трябва да знаят, че е от огромно значение да останат верни на репутация си, особено по време на криза. Тези,които ти гласуват доверие, трябва да са уверени, че ще запазиш своите стандарти. Бранджелина е една от последните филмови двойки, която беше с безупречен ихармоничен вид. Двамата олицетворяваха всички семейни ценности и давахаобещание, че без значение колко са зле нещата, те ставатзаедно. Впротивен случай автентичността им остава под въпрос.

2. Наеми най-добрите таланти и прави това, което те ти казват. 
Наложителное да се сближиш с хора-специалисти в своята област и даги слушаш. Бранджелинаса обкръжени с най-добрите в бизнеса, така че ще бъдеинтересно да видим как работят зад кулисите. Медийната тишина и споразумението между страните най-вероятно означава, че отношенията започват да охладняват.

3. Добрите новини се разпространяват бързо, лошите още по-бързо.
Бъди проактивен в условията на криза, доколкото можеш. Което означава, че трябва да казваш истината за състоянието си, преди някой друг да те изпревари. Това ще ти даде най-добрата възможност да контролираш щетите. Просто се увери, че не казваш нищо, което може да влоши положението. 

4. Ако си направили нещо нередно, признай си, извини се и след това се поправи.
Ако си направил грешка задължително трябва да вземеш незабавни мерки, за да разрешиш проблема. Увери се, че никога няма да се повтори. Това говори за качеството на една марка.

5. Контролирай бъдещето, докато контролираш миналото.
Ще бъде интересно да се наблюдават преродените знаменитости след раздялата им. В крайна сметка, въпреки че Брад и Анджелина ще се издигнат от пепелта на Бранджелина, те ще трябва да намерят начин да доставят същото качество и вълнение като отделни индивиди, които те вдъхновяваха в почитателите си като двойка.