Привет. Фактът, че понеделникът отново е тук, не пречи да го разубедиш да ти отпусне малко приказност като за начало на седмицата.

И в понеделник светът продължава да е нееднозначно място. Това, на което днес в метрото му викаха блъсканица, в събота вечер в Ми мохито го наричаха атмосфера. Но вие не се отказвайте цяла седмица да изричате мечтите си. Единственото, което може да ви попречи да ги постигнете, сте самите вие.

Любен Дилов-син

Протягането рано сутрин в мрежата може да бъде за сметка на пространството на някой друг.

Доживях и това, да ме заключат тук по донос, като антиобществен елемент. Някакъв човек докладвал мой статус отпреди две…

Публикувахте от Емил Илиев Кошлуков в 25 юни 2017 г.

Междувременно се чудим към кого да адресираме поздравленията си. Когато се обърнем има само дим и блокаж.

 

В едно съм сигурен – гражданското общество става все по – силно и жъне все повече победи.Например – все повече приятели…

Публикувахте от Venci Micoff в 25 юни 2017 г.

В крайна сметка все ще остане някой, който да подпира вратата с крак невинно.

Фейсбук се връща на изходно положение от 2010- нещо средно между олимпиада по география; старчески дом и учителска стая…

Публикувахте от Yordan Shopov в 23 юни 2017 г.

 

Колкото до случващото се в ефира – нещата там обещават драстично да загрубеят съвсем скоро.

Лятото все повече ни притиска в огнената си прегръдка, от която все по-усилено се опитваме да се измъкнем.

Резултатът в общи линии не е съвсем лош – превръщаме в нещо като разтопен шоколад – несъразмерни и неустоими.

Междувременно Риана се прояви като същински филантроп. Поп певицата сметна за необходимо да се обърне към световните лидери поотделно, за да ги подсети колко важно всъщност е да се финансира образованието. Едно бонжур е напълно достатъчно, за да стопи ледовете.

Мисията на Риана на тази конкретна планета може и да е успешна. Съумя да си отвоюва два цивилизовани отговора в най-скоро време.

Поглед към едно друго очарователно същество на същата планета. Джъстин Тимбърлейк отпива на големи глътки от радостта на бащинството. Без дизайнерските очила, направени от сина му, животът едва ли щеше да си струва и наполовина, колкото сега.

When you're the only Dad at the mid-morning play-class, if you stay any longer than 20 minutes… THIS IS YOUR FATE. #dadlife

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Като говорим за неща, които си струват – спортът през лятото може да бъде удоволствие, без майтап. Здравословната разходка по сенките също я брой в списъка.

Един съвет за през жаркия юни – вземи си за приятел – шише от 1.5 л. вода и го носи навсякъде със себе си. Когато усетиш, че натежава, просто отпий и намали товара. Първокласна работа.

Много често в предавания, списания или на лични съобщения получавам въпроси като "Как се грижиш за себе си?", "Как поддържаш форма?", "С какво се храниш?", "Каква козметика използваш?" и т.н. Дадох си сметка, че се опитвам да водя здравословен живот и откакто е така се чувствам много по-силна, по-здрава, по-уверена дори. И се замислих, защо пък да не започна да споделям това с вас, да ви показвам и разказвам за начина си на хранене, мисъл, движение и живот като цяло, защото всичко добро, което сме научили е за да го споделяме с другите, а не, за да си го пазим 🙂 Та така! Първото и най-важно правило за мен е пиенето на много вода! Откакто пия около 3л. вода всеки ден, метаболизмът ми се забърза, кожата ми се изчисти, заченъците на целулит изчезнаха. Тъй като съм с ниско кръвно, многото вода доста го регулира и вече не ми става лошо на всяка крачка 🙂 Ето, това е малка част от ползите, които водата ми даде. П.с. За да свикнете да пиете по повече вода, си купувайте шише от 1.5л., носете го навсякъде със себе си и така шишето ще ви тежи и ще ви подсеща непрекъснато да пиете 🙂

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

А някои разполагат и с още по-проста схема – отвъртат капачката на лятото и после директно влизат в шишето, за да не изветрее вътрешността. Предписание под номер едно за летния сезон – изкарвай си уикендите подобаващо.

Морско ми е.

A post shared by Ruth Koleva (Рут Колева) (@ruthkoleva) on

В Сандански…

A post shared by Vladimir Karamazov (@v.karamazov) on

Писателствам. Куче Кая ми е бодигард. #dog #writer

A post shared by Vanya Shtereva (@vanyashtereva) on

Summer girl 🤗

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

В този дух на подобаващо изкарване – за победа се тръгва с правилната настройка и характерната усмивка.

And we are back! #wimbledon @wimbledon

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Happy Olympic day from me and my friends😁🇬🇧🥇🥇🥈#olympicday

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on

Съвет за недотам приятния понеделник, а и по принцип – пресей най-доброто от наличното и се облегни на още един повод за въображение.

Публикувахте от Още Нещо в 23 юни 2017 г.

Междувременно си нагласяме окото така, че седмицата да ни тръгне на величествени гледки. Късметлийски понеделник!

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg