Привет. Подхвърляме ти един факт, който да те въодушеви отрано – сутрин сме с около сантиметър по-високи, отколкото вечер. Причината – когато спиш, гръбнакът ти не е под натиска на гравитацията и тялото е способно да възстанови изгубените течности при междупрешленните дискове, като се разтегне и отпочине. Същата сила важи и когато астронавтите пътуват в открития космос. За съжаление, ние не живеем на Луната и силата на земното притегляне се стоварва по някое време върху ни, но за сметка на това, обитаваме най-доброто място за живот.

Погледнете го по този начин. Всеки, който е получил някакво удоволствие от живота, трябва да се опита да даде нещо от себе си. Животът е като превъзходна храна и светът е метр д’отел. Радвам се да  дам нещо в замяна, защото съм бил така изключително щастлив и съм получил такова голямо удоволствие от него.

Джералд Даръл

Някой беше казал, че човек разбира хората само тогава, когато ги почувства чрез себе си. Това важи с пълна сила във всяка ситуация.

От години поддържам тезата, че в България се развива активна политика на разпространение на расизъм. Нявсякъде има хора…

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 18 май 2017 г.

Накрая ще се стигне до убийство на чужденец в центъра на София и пак ще има изненадани как така е станало и защо полиция…

Публикувахте от Ruslan Trad в 18 май 2017 г.

Лицето с екстравагантно чувство за хумор било казало, май, че ще подаде оставка, ако му я поискат?! Чакам да видя нас КО…

Публикувахте от Georgi Toshev в 18 май 2017 г.

Набирам ушна кал за восъчни фигури на Валери Симеонов и Крум Зарков.

Публикувахте от Samuil Petkanov в 18 май 2017 г.

Най-накрая коефициентът на интелигентност на управляващите в София и Вашингтон е изравнен. Тръмпчо ще се зарадва, че не е самотен дебил в евро-атлантическата махала, ако има кой да го светне…

Публикувахте от Руслан Йорданов в 18 май 2017 г.

Покрай наци поздрава и евентуалното уволнение Антонов бил с криза и бил в болница. Корпулентният Каракачанов нямало да р…

Публикувахте от Асен Генов в 18 май 2017 г.

Дълбокото разбиране у нас обаче е леко изкривено и пуска въже към тези, които отдавна вече знаят да плуват.

Само да припомним – твой дълг е да се бориш срещу бюрокрацията, ако не искаш тя да те пребори първа.

Иначе залезите и светещите точки – планети си ги имаме. В тях на моменти откриваме и генералното решение на проблемите.

Като стана дума за генерално решение на проблемите – Антъни Хопкинс отскочи до Дисниленд. Едно е сигурно – всяка теория за щастие следва да се изпробва. А това, без съмнение, е най-щастливият ден в живота на Мики Маус.

Животът наистина очаква от теб да го изживееш подобаващо, а да не се разхождаш по краищата му. Пример ни е вокалистът на Саундгардън и Аудиослейв Крис Корнел, който си отиде от този свят на 52 години. Една от звездите на гръндж сцената през деветдесетте може и да угасна, но се погрижи никой да не я забрави.

И така, фронтмените на Нирвана, Алис ин чейнс и Саундгардън се събраха на небето!Не страдайте. Там горе тримата в моме…

Публикувахте от Venci Micoff в 18 май 2017 г.

Както и преди сме споменавали – идеята е да извлечеш най-доброто от наличното. В случай, че упорства – разкажи му плана, за да го обезоръжиш с чар.

А тук долу космическият телескоп Хъбъл те прави съучастник в разглеждането на над 10 000 галактики в участък от небето от около 3 ъглови минути в съзвездието Пещ. Реално погледнато, никой, който е имал възможност да го види, не може да се нарече карък в живота като цяло.

Колкото до петъка – няма какво да му се редактира. Винаги ти дава онова усещане за щастлив край като по филмите. Слънцето днес изглежда съвсем свежо. Сценарият е от теб.

The one

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Dali's back … by popular demand!

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Със Снежана Макавеева.."Бензин"

A post shared by Bashar Rahal (@basharrahal) on

Press day @aftercamelot #kennedys @reelzchannel ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Ummm…When you kiss a frog he still turns into a prince..right ? 🐸

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Sheltering Sky ☀️🌈😂💙

A post shared by Madonna (@madonna) on

…Wings✨☺️#wildspirit #paragliders

A post shared by Alexandra (@alexandra_jekova) on

always on my mind #mightyman #puppy

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Hope you are all having a great week… #xXxThursdays

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg