Привет. Дните на отлив са предназначени за действие и съвсем дребни и поносими глътки горчивини.

Трябва наистина да бъдеш много смел спрямо инстинктите и идеите си. В противен случай ще отстъпиш и запомнящите се неща, които можеш да направиш, ще бъдат изгубени.

Франсис ФордКопола

Стрък трева във водовъртежа.

Неволно улучване в десятката на дълбоко закодирани житейски истини.

Забраните те принуждават да поискаш да консумираш тестени изделияс идеални пропорции.

Адел запази хелоуинския костюм за най-накрая, след като Бионсе сподели в социалните мрежи два, ТейлърСуифт се превъплъти в Deadpool (вероятно взет назаем от Раян Рейнлодс), а Кайли Дженър показа цели три.Чакането си струваше – Адел ни върна през далечната 1994 във филма Маската с еластичнияДжим Кери.

Оливия Уайлд се любува на великолепната фасада на една емблематична сграда. Жестът на бликащичувства към един от кандидат-президентите казва достатъчно.

Лейди Гага, поставена за първи и вероятно – последен път в рамки.

От особено значение е с какви хора се събираш, когато решиш да си полегнеш след тежкавечер и си напълно безпомощен да се противопоставиш на щетите, които щепричинят върху външния ти вид.

Деми Ловато vs Роки Балбоа. Рунд първи.

Ема Уотсън е човекът, който оставя книги из лондонското метро. Уотсън участва в инициатива,която цели да поощри хората в градското метро да четат и да споделят книги.Досега магьосницата е скрила 100 книги, в които е сложила тайно собственоръчнонаписани бележки с послания.

Рафаел Надал се възстановява след контузиите и събира сили за сезон 2017.

Когато започнеш да говориш като Фийби, да се обличаш като Рейчъл, да се шегуваш като Чандлър,да сваляш като Джоуи, да откачаш като Моника и да се оплакваш само както Росможе, тогава си станал част от културния феномен – Приятели.

Един поглед им е необходим, за да разберат дали си задръстен.

Should I stay or should I go?

Как страна, основана от викинги с времето се превръща в едно от най-спокойните и мирниместа на света.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg