Абаносовата й коса и черни очи могат да накарат и старец да си прехапе езика. Фамилията й буквално значи „убиец“, а дългите й крака иневинно личице крещят „сериен“ и то на мъже с достатъчни пари в джоба. И власт връцете. Тя не ходи. Тя мърка, а пред нея и Моника Люински, и Пола Джоунс изглеждат, като жалки аматьорки. Тя еКристин Кийлър и сваля ципове и правителства с лекотата, с която нежните йустни правят фелацио на едни от най-важните мъже в държавата.

Годината е 1961, мястото Великобритания

Източната иЗападната идеология са в поза Студената война и нито една от двете страни неизглежда достатъчно задоволена, докато на сцената не се появява „невинната“ 19-годишна госпожица Кийлър, която с едно разтваряне накраката си прави това, за което и КГБ и МИ5 могат само да мечтаят. Пробивът всистемата за сигурност, по времето когато и руската водка е била проверявана замикрофони, се оказва изключително лесно деяние особено за жена с достатъчнодемократична „политика“ под роклята. Кристин Кийлър от 17-годишна е държанкатана нощен Лондон. Градът е груб сводник, който понякога я награждава закрасотата й или я сваля долу, принуждавайки я да се продава, за да оцелее.

В един горещ девети юли обаче, картите са раздадени вполза на Кристин и тя не мисли да остава капо. Имението на д-р Стивън Уорън сепръска по шевовете от депутати, мъже на властта, шпиони и министри. Той давапоредното лъскаво парти за своите приятели с власт, а преди него съвсем„случайно“ е приютил в огромния си дом две дами – нашето момиче Кийлър инай-добрата й приятелка Манди. Д-р Уорън много добре знае с какво се занимаватдвете старлетки, което не само, че не го притеснява, но е и добре дошло. Насъщия девети юли Кристин излиза чисто гола от лагуната към имението, а жестътоставя в тотален ступор двама души. Руския шпионин  Евгений Иванов (военноморски аташе наСъветския съюз в Лондон) и тогавашния  държавен секретар на войната в правителствотона Харолд Макмилан –  Джон Профумо. Теведнага искат „услугите“ на Кристин от д-р Уорън. Още същата вечер младата диваси тръгва с руснака Иванов, а след няма и седмица, тя се търкаля чисто гола в сатененитечаршафи и кашмирени покривала в имението на Профумо. Студената война вече не етолкова студена. Госпожица Кийлър е единствената дама, която обезоръжава ируската сила, и английското достолепие само с котешки движения и дълбокопъшкане. В леглото й са две от най-силните аса на Изтока и Запада и то съссвалени панталони, а положението започва да придобива застрашителни мащаби.

1963 г. Медиите са надушили забавната игра на собственияси министър на войната и доста активно искат да се включат в нея

Скандалътстава известен под името Аферата Профумо и се раздухва със скоростта насветлината. Цяла Великобритания разбира какви ги върши властта, а името наКристин само за една нощ се превръща в сензация. Таблоидите гърмят и никой неможе да спре бурята – бельото е долу, а истината тотално гола. Министър Профумосе опитва да излъже цялата нация, но не му се получава и само след три месецаподава оставка. Не след дълго по пътя на срама го следва и собственото муправителство. 

Харолд Макмилан подписва оставката си като премиер на странатапрез 1964 г., а последните му думи гласят: „Не вярвах, че което и да ебританско управление може да бъде свалено от игрите на две проститутки“. КристинКийлър е на 22 години, когато с лекота успява да детронира едно от най-силнитеправителства в света. За финал – малко преди да влезе в затвора – тя отново сесъблича. Този път за фотографа Луис Морли. В сесията чисто гола, Кристин ще се разкрачилеко и ще сложи стол между скандалните си крака, а накрая с усмивка на уста щеизрече: „Аз поех греховете на цялото поколение“.

След нея, греховете на цяло едно управление с охота поемаизгарящата, като пясъците на Мароко Карима ал Махруг.

С плътните си устни иекзотични извивки, Карима прави това, което актриси, модели, телевизионниводещи и светски дами дори не са си помисляли, че е възможно. Тя разклаща изоснови управлението на единствения и несменяем Силвио Берлускони. Схемата наКарима е проста – широко отворени крака, но и също толкова широко отворенауста, което се оказва фатално за плейбоя Силвио. Замесван с всичко секси, коетоима пулс на Ботуша, този път господин Берлускони ще се окаже в капана насобствените си страсти. И въпреки, че през чаршафите на Главния са преминали красавициот Сицилия до Апенините, а през 2007 г. заради госпожица Мара Карфаня, която енаправил министър и с която флиртува безогледно, му се налага публично да сеизвини на съпругата си Вероника Ларио с публикация във в. „Република“,

Силвио не попада на мълчалива държанка в лицето на Каримаи това е камъчето, което обръща каруцата му. Мароканката, станала известна вцяла Италия под името Руби, е само на 17 години, когато решава да проговори заотношенията си с най-известния мъж в държавата. И въпреки, че преди нея е ималодоста, които говорят – например блондинката Ноеми Летиция, както и обявените отсписание „Оджи“ 130 момичета, за които се твърди, че са били любовници намилиардера, никоя от тях не става капката, която ще прелее чашата. Тази чест сепада на Руби. Почти като едно голямо голо ООН в дългия списък от конкурентки за леглото на Берлускони, серазписват дами с всякаква националност – от Черна гора и Аржентина, та доДоминиканската република. Руби обаче е различна. Тя застава с лицето иисториите си по-убедително от всички останали.

Разплакана и разкаяна, госпожица Карима разказва заизвестните „бунга-бунга“ вечери на властта с необходимата доза достоверност и сдостатъчно пикантни подробности. От нейните изявления става ясно, че в луксозенкомплекс край Милано са настанени момичета, които са на издръжката надържавата. На всяка се плащат месечно между 1500  и 2500 евро, плюс скъпи пътувания, подаръци ибижута. Тези дами участват в оргиите на Берлускони и са на разположение 24/7 навсички от свитата на Силвио. Бунга-бунга вечерите протичат изключително мръснои абсолютно необезпокоявано в някое от именията на премиера, а участниците саосновно в две категории – непълнолетни нимфетки и възрастни господа със статутна министри и депутати. След разказите на Карима ал Махруг, Берлускони е притиснатдо стената. Скандалът „Рубигейт“ за пръв път разклаща непоклатимото мууправление. Картите са на масата, италианците са бесни, а дамите от комплексаса подложени на денонощен разпит от полицията. След сагата гилотината хлопва.През ноември 2011 г. Берлускони подава оставка като министър-председател. През2009 г. самият той коментира, че за над 20 години, е бил около 2500 пъти вразлични съдилища във връзка със 106 дела, като правните разноски по тях сабили на стойност от 200 млн. евро. През 2013 г. палавият Силвио е осъден на 7години затвор и забрана за работа в държавните институции заради секса снепълнолетната Руби, на която е заплащал за сексуални услуги. През 2015 г. Върховниятсъд в Италия обаче дава оправдателна присъда за бившия министър-председател. Въпрекисвалените обвинения ключовото определение тук е „бившия министър-председател“,защото за негово огромно съжаление великият и несменяем Силвио Берлусконипропуска да съобрази, че една невинна 17-годишна мароканка може да подпалифитила на цяла нация и в крайна сметка да доведе до неговото пълнодискредитиране.

Дали на Мусолини и Хитлер са им правили свирки мълчи и саматаистория, защото дори и тя в момента е с пълна уста: нимфивинаги е имало и ще има. Жени, като Кристин Кийлър и Карима ал Махруг, са самокаймакът, под който се крие армия от Евити Перон, готови да изпразнят от съдържание всекичлен на Наказателния кодекс и да детронират всяко управление спрекалено големи възможности и твърде слаби ангели.

Потентността на мъжете е право пропорционална наколичеството власт, с което разполагат, а в краката им винаги ще мъркат няколкоМерилин Монро които ще им казват „ох“ и „ах“ с възхищение и ще им пеят спремрежен поглед „Happy Birthday Mr. President“. И тъй като у нас управляващитеимат навика да свършват преждевременно, можем единствено да си пожелаем всекида „чука“, на която врата си пожелае.

Понякога аферите са простими стига държавата да е„оправена“. Дълбоко, задоволително и без извинения.