Този уикенд всичко беше Оскари – Драго Симеонов още в петък позна в 8 от категориите победители (припомнете си прогнозите му тук), но най-важната е очакваната новина – Лео взе Оскар. Е, не за някоя от истински добрите си роли, но все пак – go, team bear! И все пак се постарахме в ПИСМО #34 да има от всичко по малко: страсти на червения килим и гръцката граница, новото приложение на жълтите павета и един необикновен френски булдог. Ето за какво говорим:

След нощта на Оскарите, сутринта ни започва така:

Ето че Лео е научил нови стъпки или усъвършенства стари, за да отбележи първи Оскар хоум рън.

Пак расова дискриминация, вече не се издържа. Дори любимите двойки на Vanity Fair, надяваме се в този дует и на съответното Vanity Fair Oscar Party, сабели.Пфу.

Тази година ние гледахме почти всички филми, номинирани за Оскар, ачичо Джъд е гледал само Отвътре навън. Обичаме тази анимация, така че – добър избор, Джъд.

Бяла и секси. Джесика Алба е на партито на Vanity Fair в ефирна рокля с цвета на кожата й… Е, нямаме нищо против.

Както умело описват господата от Vanity Fair, които са ни важни днес,тъй като входната такса за тяхното партие далеч по-висока от входната такса за самата церемония на Оскарите,тази целувка от 2003 е недостижима.

И така, ексклузивно в егоист: менюто на първите награди Оскар, 1929. Почти като в Балкантурист.

Целият ни звезден ентусиазъм угасна след този инстаграм. Ех, Ники.

И друго дупе е не по-малко скандално. Мадона ще гледа Филипините през крив макарон, след като се появи на концерт в Манила, наметната с филипинското знаме, което строго нарушава техните правила и закони.

По друг червен килим се разхождат полилеи. Това модно дефиле ли е?

Това пък кога е било на мода? – Не помним и май така е по-добре.

У нас в ролята на звероукротител влезе премиерът Борисов. Надали ще получи Оскар, защото борбата му с гръцките фермери не завърши с кой знае какъв успех. Втори дубъл:

А докато на всеки вход има жълто паве, ще си заслужаваме светещ паметник на всяка улица.

Тази седмица отбелязваме националния празник, който в Чикаго е на особена почит:

Като говорим за национална гордост, няма как да пропуснем профила на Григор Димитров в инстаграм. Предполагаме, че другият сърф е на Никол:

Имаме удоволствието да ви представим @badpupmomo a.k.a. Моли – егоист в кожата на френски булдог. Днес заложихме на спортно-елегантен сет:

Тази седмица започва с хубави новини. Предстои един невероятен двубой между Кубрат Пулев и Дерек Чисора, а залогът е европейската титла в тежка категория. Без пируети този път, Кобра:

До утре, приятели.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg