Здравейте с VIVACOM ПИСМО #20! Цяла вечер не сме спали, за да съберем най-интересните постове във фейсбук, туитър и инстаграм. Ето какво се получи:

На родна почва се очертава всенародна любов към думата “референдум”. Ох, сега вече наистина боли:

Какво да ви кажем – ама правете ги по-четливи тези надписи:

На друг фронт се води различна битка – вече и ние не знаем как да се ориентираме, но едно е ясно – Кристалина съобщи не висок глас,че не милее за ООН. Сега остава и един господин да съобщи същото, но да видим:

Стига с тези спорове, на нас вече ни е ваканционно. Ехее, и замирисва на морее…

Като фар на брега на цели три морета или герой на нашето време. Очакваме с нетърпение следващия светещ проект:

И като говорим за #design fail – да вдигнем тост за годината на Огнената Маймуна. Eдна пета от световното население празнува, ние също.


Главният редактор на китайския Vogue също напомня,че годината на маймуната за-по-чваааа:

Люлеещите се столове винаги са в единичнокопие, коетосъздава напрежение във всяко семейство. За сметка на това работните столове предкомпютъра са два. Това изобщо не е редно:

И най-готината новина от вчера – Бионсе тръгва на световно турне през лятото. Най-вероятно ще вземе със себе си и малката Блу, която е неотлъчно до нея, а ние вече се чудим откъде да си намерим билети. Хей, това е Би-он-се:

Родителството е сложна работа. За това ви пускаме бонус – урок от Ръководството на егоист за бъдещи и настоящи родители:

Мадона е подранила да върже мартенички на децата:

С това изпълнение ви пожелаваме страхотен ден. Знаем какво гледате.

Стане ли дума за хубави жени малко се отплесваме. Синди отрича слуховете за пенсионирането си и още ни кара жадно да се облизваме:

HOLLYWOOD = НОВО СЕЛО. Без коментар.

Факт – колкото и песни, наречени Hello, да бъдат записани, ако ще Тръмп и Клинтън дует да направят, има само една песен, която остава. Дами и господа, не се чудете когато го видите, той наистина е на 66 и изглежда феноменално.

Предстоят важните предварителни избори в Ню Хемпшир,а това, което най-обичаме от американската предизборна драма са точнозакуските.Пфу, колколошо,че подобна култура не вирее по родните заведения за обществено хранене – ставашрано и закусваш навън.Марко Рубио по време на кампания:

Нашият приятел Тръмп също похапва навън – този път вечеря. Тръмпи фамилия в Ню Хемпшир:

Ама, нали никой не държи толкова на тези работи:

Много се изписа за странното приятелство между Челси Клинтън и Иванка Тръмп, ниепък от време на време следим какво се случва с личния инстаграм на Иванка:

За финал, макар и клише, ще се съгласите, че любовта ще спаси света:

Такива бяха актуалностите в социалните мрежи през изминалите 24 часа. Утре пак.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg