Привет. От борда на платноходката на петъка всичко наоколо изглежда особено красиво и идеалистично.

Животът не е сложен. Ние сме сложните. Животът е прост и простите неща са правилните.

Оскар Уайлд

Поривът за промяна идва изведнъж и не търпи възражения и скрити разсъждения.

През 2013 година Станишев обяви, че Делян Пеевски е минал през тежък вътрешен катарзис. Така бе обяснено назначаването м…

Публикувахте от Polina Paunova в 5 април 2017 г.

"Волен Сидеров: министър в правителство, което председателства ЕС"Сюжет за гоблен!

Публикувахте от Емил Джасим в 6 април 2017 г.

В някои случаи е най-безопасно да почакаш проблемът да се смали и шумът от него да спре да се чува.

А междувременно при предусещане на опасността, в главата обикновено щраква един предупредителен сигнал.

Същият предупредителен сигнал прозвуча в главата на американците, когато в четвъртък президентът Доналд Тръмп летя до Флорида за срещата с китайския президент Си Цзинпин. По време на интервю за пресата Тръмп се оказа в близост до екрана в точния момент, когато Дарт Вейдър се появява за първи път във филма Rogue One: История от Междузвездни войни. Развяването на дългата червена вратовръзка може и да не е случайно.

Kaто се има предвид особената липса на разсъдливост, довела до създаването на рекламата на Пепси с участието на Кендъл Дженър, не е трудно да се предположи, че това не е първaта проява на неуместност от страна на известната марка. В случая важи същото правило, валидно за повечето неща в тази индустрия – Мадона винаги е първа. Критиката през далечната 1989 година е била насочена към религиозните препратки в реклама, озвучена с песента “Like A Prayer”, и дори се стигнало дотам, че Ватиканът се намесил в бойкота срещу Пепси. Karma’s a bitch. Също като Мадона.

🥇

A post shared by Madonna (@madonna) on

А драмата около Пепси най-подобаващо я оцениха конкурентите от Кока-Кола. Рекламата донякъде успя да помогне тези, които досега са имали съмнение относно правилния избор измежду двете напитки. От цялата ситуация се намери победител, който съумя да извлече приятното от цялата ситуация. Coca-Cola‘s lovin’ it

За Чък Норис се носят много легенди – разделял е атом, побеждавал е слънцето в пряк двубой по мигане, разказвал е живота на Морган Фрийман. Освен всичко останало, съвсем наскоро получи и званието почетен тексасец. Без майтап.

А каквото кажеш, че ти се е случило в петък, трудно някой би го поставил под съмнение. Всичко се дължи на доверието към деня и респекта към неговите свръхсили.

Enjoying spring break with my honey!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

The Man is in town … Always great seeing Scottie @scottiepippen

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Italian fragola 🍓🍓 mi piace!!! #Bentmovie

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Game. On. #Basket♥️ #DoYou

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Glam by @scottbarnes68 @chrisappleton1 @robzangardi @tombachik 💅🏼💄👗💆

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Някои животни са особено находчиви и изобретателни в своето ежедневие. Като например октоподът, който собственоръчно с осемте си пипала подрежда своя дом. Едно особено удобно донаместване за допълнителна сигурност, която никой не може да срути.

Кецовете (по възможност стари и скъсани) са любимият вид обувки, с които Кърт Кобейн е бил склонен да ходи насам-натам през целия си съзнателен живот. Или иначе казано – с весела походка и въздушни обувки всичко добива смисъл.

И на този принцип на гребена на спокойствието те пресрещат свободата и лекомислието на петъка.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg