Следващата седмица контролът над социалните ни мрежи ще бъде поверен на нашите приятели и дългогодишни партньори от СуперХостинг.БГ . Те оправдават безпогрешно доверието ни вече над 6 години, откакто медията е в онлайн формат, след култовите години на списанието. Никога не сме имали съмнение за избора си на хостинг платформа. Сега смело можем да им доверим и профилите си в социалките. Сигурни сме, че ще се грижат за тях толкова добре, колкото и за егоист.бг.

Начало: 1 февруари 2021 г.

Край: 7 февруари 2021 г.

Кои са СуперХостинг.БГ?

Най-голяма хостинг компания в България и надежден дом на над 200 000 уебсайта по света и у нас. Портфолиото им от услуги включва всичко необходимо, за да бъдете онлайн в собствено интернет кътче. Най-хубавото е, че имат супер специалисти, които да ви помогнат на всяка крачка. А да бъдеш онлайн сега е важно повече от всякога! Това е и тяхната кауза, но за това по-надолу в статията.
Защо да следите #egoinstatakeover от 1-ви до 7-ми февруари, включително?

Причина #1:  

Планирате да имате уебсайт.

СуперХостинг.БГ са ви приготвили подарък – промо код за 50% отстъпка, с който да подкрепят вашето онлайн присъствие. Ще го обявят още в понеделник с началото на #takeover -a си в социалките ни и ще бъде специално за вас, нашите читатели и последователи.
Ако вече сте на тази стъпка ви поздравяваме! Вие сте на прав път, защото:

Много технологични промени, за чиято нужда се говори от десетилетия, сега станаха факт за броени дни. По всичко личи, че и малките бизнеси, принудени от ситуацията, се възползват от възможностите на интернет и уеб, създавайки своите първи сайтове или подобрявайки цялостното си дигитално присъствие.

Цветелина Ненкова,

маркетинг мениджърът на СуперХостинг.БГ

Причина #2:

Чудите се дали е важно да бъдете онлайн.

В едно свое интервю, г-жа Ненкова споделя още:

“По време на извънредното положение се видя, че дори много малки компании с добро присъствие онлайн успяха да разширят дейността си, когато по-големи техни конкуренти се затрудняваха. Изводите от тези трудни месеци са ясни: днес нито една организация, колкото и малка да е тя, не може да си позволи да няма пълноценно присъствие в интернет.”

Но не само извънредното положение, в което сме, прави важно онлайн присъствието. Със собствен сайт започвате ново начинание от комфорта на собствения дом. Клиенти и партньори ще имат достъп до услуги или стоки, които предлагате от всички краища на света. Ще бъдете една стъпка по-близо до мечтата си, която може да стартира дори като хоби. Ще покажете на света какво правите отвъд ограниченията на време и място.
Сайтът е вашето професионално местенце в паралелния свят, наречен интернет.
Той изгражда доверие, отразява ви и създаването му е прекрасна причина да се свържете отново с всички контакти онзи дълъг списък, който усърдно допълвате с години.


Причина #3:

Отлагали сте дълго време да сбъднете мачтата си.

Никога няма по-подходящо време от сега! Началото на годината е, ще имате  супер промо код за 50% отстъпка и в сторитата си СуперХостинг.БГ ще споделят как да започнете. Това много ще улесни и подпомогне решението ви. Ако искате да започнете нещо свое, да разгърнете дейността си, да превърнете хобито си в бизнес или просто да пишете красиви думи в личен блог, то мечтата ви си струва! Остана само крачка до сбъдването й!
Причина #4:

Искате да научите какво е нужно, за да стартирате онлайн.

Взели сте решението с главно “Р” от предишните две точки, имате промо код и сега се чудите какво да правите? За какво са ви тези неща “хостинг” и “домейн” и какво да правите с тях? Следете каналите ни следващата седмица, за да разберете от най-добрите!

Причина #5:

Искате да научите любопитни факти за интернет, сайтове и пр…

Само загатваме, че освен за интернет, ще бъдат замесени любопитни факти за Джо Байдън, Facebook, Марихуаната и мноооого пари. Не заедно, за жалост. Уточняваме, за да не тръгне фалшива новина предварително. От СуперХостинг.БГ всеки ден ще ви споделят интересни факти с примери от света.

Освен интересните факти, ще има и други интеракции свързани със света на world wide web. Дочухме, че са приготвили нестандартни куизове, с които да тествате знанията си, например.

При всички положения, ако знаете за ваш близък, който е на път да стане част от www със собствен бранд или лице, някой, който може да подпомогне бизнеса си със собствен сайт, не се колебайте да му споделите за #takeover -a на СуперХостинг.БГ при нас, за да се възползва от промо кода. Следете @egoist.bg в Instagram & Facebook. Започваме от 1-ви февруари.