Привет. Цяло твърдоглавие си е да достигнеш върха на някое си изкачване и да се спреш, за дапогледнеш към следващия.

Възможно е при другите хора подобни работи да не служат като стимули; що се отнася до мен обаче, мене ме преследва вечно някакъв копнеж занеща, които са далечни. Аз обичам да плавам в забранени морета и да акостирамна варварски брегове.

Херман Мелвил

Когато импулсите са на привършване, можеш да си позволиш да си малко по-своеволен.

Нищо не пречи да казваш винаги истината, стига да я подхвърлиш многозначително.

Рецепта как да се култивираш в професията.

Намира се под път и над път и има много против да не го забелязват.

На празненството, посветено на семейство Обама в Белия Дом, Мишел не се сдържа и попя редом сЪшър. Важно е да се отбележи, че Първата дама все още помни всяка дума от “YouMake Me Wanna”. А като че ли 1997-ма беше вчера..

Average Rob е най-добрият приятел на знаменитостите. Той държи да е с тях и да ги подкрепявъв всеки един момент. Фотошоп е просто средство, което улеснява връзката им.„Когато Бранджелина се разпадна, аз умрях заедно с тях“ – казва той и протягаръце в топла виртуална прегръдка.

Срещата на жабокът Кърмит със злия му двойник Константин е новият любим мем в социалнитемрежи.  Хаштагът Evil Kermit е нещо катовторото ти аз – кара те да съсипваш добри взаимоотношения,да подритваш изпуснатия ледпод хладилника, за да не чистиш и да харчиш пари.

Мария Шарапова трудно може да устои на вредна храна, когато си облече нещо официално и сложитокчета.

Лили Колинс не изглежда склонна да прости на онзи, който се опита да я преметне въвфризьорския салон.

Опиране нос до нос, докато не се появи топлина помежду им. Котешко-човешки взаимоотношения.

Два пулса скандират в синхрон за победа. Връзката е от значение.

Нов вид жаба с присветващи в оранжево крачета и черно-бял коремче се появи по източнотокрайбрежие на Австралия. При скок яркият оранжев проблясък стряска всекипо-вражески настроен. Хитро пръкнал се вид от нищото.

Всичките седем спътника на Сатурн носят имената на титаните в гръцката митология, а самиятСатурн е еквивалент на върховния им жрец и владетел на света за известно време –Кронос.

Аеродинамика на помощ за навръщане.

Възможност да прескочиш до един друг свят. За без пари.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg