Никога не съм била фен на деленето. “The future is female” и “Who runs the world- Girls” са части от историята ни, но в категорията кой-е-по, което винаги ми звучи регресивно.  Има защо да съществува тази съпротива към вечния лов на вещици, има защо да настъпва борба за надмощие, но историята е достатъчно дълга за да покаже, че: А. Пътят е взаимен, Б. Борбата за идентичност има смисъл тогава, когато си достатъчно смел да останеш и устояваш именно себе си. Аз обичам мъжете. Възхищавам им се и ги манипулирам по женски, искам ги в живота си и ги отблъсквам с прекомерната си мъжественост на моменти. Ин, ян и естествен танц на допълващи се енергии. Затова ще навляза в една все още над 90% мъжка тема, но от женска гледна точка.

Светът и като негово отражение този на модата все повече се доминират от онези, изявяващи, приветстващи и живеещи себе си. При мъжете нещата, които особено подчертават стила са именно онези аксесоари останали в сферата на мъжкото. Ръчният часовник! (над 93% от читателите на Hodinkee са мъже). Украшението на ръката издайница (за това друг път 😉 ) с функционални преимущества. Kакво издава вида му на жените? 36-милиметровият наистина ли е идеалния размер? А, цветът има ли значение? И други отговори, от тайните женски завери.

Когато стане въпрос за часовници изплуват два вида любители. Тип Николас Фолкс директно от Salon International de la Haute Horlogerie Genève (SIHH) и Baselworld с ювелирните ръчни шедьоври.

От друга страна е тип Ренцо Россо. Плажният, секси и по-достъпен за онези фантазии тип. Той е и сякаш онзи, който може да носи всичко, искайки ни се да остане само по часовник.

Смелост. Едва ли има жена, която да си представя мъж, без неговото изконно вменено и очаквано качество. И забелязала съм това важи еднакво както към приятелите ми, с които си падаме по мъже, така и към всички останали. Някак cohones го изискват. Смелост да направи първата крачка, такава да признае уязвимостта си и заяви себе си… От тук надолу,  естествено някак остават “само смелите” или онези, за които просто класика и максимално изчистен дизайн е игра по безопасна права, която обезличава.

Стомана, черна кожа, вулканичен камък в допълнителна дързост и тестостерон! А, размерът е 45 милиметра. И има значение, че е повече от идеалния – 36 мм. Но само когато ръката може да си го позволи! Гривната винаги е добър повод да бъдеш заговорен…

Червено! Защо, не? Размер: 57 мм, Water Resistance: 3 ATM. Име на модел: Mr. Daddy! Представа за притежател: платното на сърфа или кайта му също е със страстно червено, а ръцете удържат стихията на вятъра с лекота… същата онази лекота, с която удържа и женската стихия, докато й се наслаждава.

Комбинираният тип. Добре приет навсякъде. С доза екстремност, балансирана с формалност. Никога не пропуска да подскаже за дивото в себе си, но разбира и уважава необходимите обществени порядки. Той ще накара всяка жена да се почувства дама в обществото, докато мръснишки нашепва в ухото й колко неудържимо е привлечен от неустоимата й женственост.

Когато стоманата е черна, златото може да розовее. Елегантността също може да е смела. 44 мм нежна изтънченост и чувствителност в силна мъжка прегръдка. Нещо, което винаги ще привлече женското око и любопитство с нежност, сгушена в мъжественост.

Не е проблем да не искаш да наблегнеш именно на нежността си, оставайки верен на елегантността. 100%-това и по всеки повод, но не оставай без гориво в кръвта.

Бъди истински! Живей отвъд стереотипите. Страхът не е липса, а повод за смелост. This is the ultimate sexy!

***

Още похот и адреналин в ръчна форма, можеш да откриеш тук.