Това е ПИСМО-то, в което събрахме по-интересното от социалните мрежи през изминалото денонощие. Да започнем с добрите новини.
С първа степен на орден “Св. Св. Кирил и Методий” за заслуги за развитието на културата и изкуството бе отличен актьорът и режисьор Мариус Куркински. Благодарим, че те имаме.

И обратно в реалността – има слаба надежда за нас.

Какво се случва с човек, който 10 часа е бил изолиран от социалните мрежи:

Информация от последните минути.

По света. Барак Обама ще стане първият действащ президент на САЩ, посетил Хирошима – забранена зона за останалите му предшественици от края на войната между Япония и САЩ. Преди това в Исе Шима за двудневна среща се събират и останалите лидери на Канада, Великобритания, Италия, Франция и Германия за срещата на Г7. Темите за дискусия са световната икономика, бежанската криза и терористичните заплахи.

Швейцария спира хайвера, алкохола, скъпите часовници и банковите сметки на Северна Корея и лидера ѝ Ким Чен-ун. Не е за жалене, това идва в резултат от четвъртия подземен ядрен опит на КНДР и изстрелването на балистични ракети в началото на годината. 

Ако трябва да сме честни – женската част от редакцията е във възторг от тази новина. Джони Деп отново е свободен, макар и с разбито сърце. Бракът с моделът Амбър Хърд продължи малко повече от година, но според сведения двамата не са подписвали брачно предбрачно споразумение. Вероятно Амбър има намерение да си осигури сериозна издръжка.


И едно щастливо семейство. Синът на Пъф Деди брои до 12! Малкият е тръгнал по стъпките на баща си, а на нас ни остава да му пожелаем успех.

Въпросът е дали се завиват с косите си, щом дойде зима? 

След Рапунцел продължаваме с историята за едно мече. Към бандата на Мечо Пух се присъединява не една, а цели две кралски особи. Разбери колкото повече, толкова повече.

Наистина мечтите се сбъдват. Това е доказателството:

Никога не бива да губим надежда за по-добро утре.

Това беше за днес. Приятен уикенд.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg