Здравейте в понеделник! Цял уикенд постове и статуси заливаха социалните мрежи, време е да обобщим по-важното от тях в ПИСМО #59.
Да започнем от Емил Джасим, който не пропусна да ни напомни какъв ден бе вчера:

Патриотизмът се оказа голяма работа: 

Самуил Петканов отново задава правилните въпроси. Търсим отговор:

В социалните мрежи често попадаме на безумни обяви. И много рядко на такива, написани от учител на годината:

Като имаш предвид, че Tesla вече получи толкова поръчки, колкото електрически коли са продадени в света за цялата 2013 година… (повече информация тук)

Уилямс и Тимбърлейк изглежда са приключили със студийната работа по съвместния им проект, щом са намерили време да разпуснат. Добре че нямат навика на Кание Уест и ни спестиха много от дългия процес:

Друго си е да те похвалят – освен, че беше отличена с награда от награда на Съюза на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD), Деми Ловато получи поздравления и от Хилъри Клинтън:

Дейвид Бекъм е от онези бащи, които буквално носят на гръб дъщерите си. Освен, че шие рокли за куклите на малката Харпър, талантливият футболист е готов да покори всеки връх със своята принцеса:

Всъщност наскоро се появиха слухове за проблеми в рая на семейство Бекъм. Американски таблоиди побързаха да ги разведат, заради многото ангажименти на Дейвид и Пош Спайс, които ги отдалечавали един от друг. Фамилията отрече тези слухове. Все пак Виктория е жена, която може да прави няколко неща едновременно:

Откриваме поразителни прилики със снимката на отбора на Партизан в съблекалнята, но изглежда да празнуваш по гащи е на хубаво. Кристиано Божинов?

Бербатов започна да увеличава натоварванията, но все още тренира на облекчен режим, заради травмата на бедрото. За професионалистите няма почивка:

В 14-тата минута стадионът оживява в чест на Кройф. Как холандецът смали телевизора – припомнете си тук:

Времето се затопли и мисълта за ваканция обсебва работния ден. Докато разглеждаме оферти, попадаме на Бахамските острови, където може да се натъкнеш на необичайни плажуващи:

Успешна седмица.

До утре.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg