Това е ПИСМО #58, в което няма да правим напъни за първоаприлски шеги, макар че доста от постовете в социалките наистина изглеждаха като такива. 

Независимо, че му се наложи да спи в корема на кон, Лео ди Каприо е виден природозащитник. Само за миналата година е дарил около 9,5 милиона паунда на благотворителни организации. Неговата едноименна организация помага на активисти в Суматра, Индонезия, да запазят флората и фауната в резервата, който е “последното място на земята, в което съжителстват орангутани, тигри, носорози и слонове”. Май Стоичков още не е разбрал за него:

Напоследък сафарито става все по-модерно сред нашенците:

Иначе Камата заслужава една статуя. Ако беше роден в Скопие, отдавна щеше да има няколко, но ние сме по-сдържани (разбери защо тук):

Свикнали сме, няма проблеми – що е наше все е ваше. Включително и този мач (клик тук):

Някой знае ли дали дават и касов бон? 

Родната полиция ни пази: 

Живеем сред истински хищници, но ще може ли да заспите сред 35 акули в аквариум, изолирани само от тънки стъкла? Желаещи да резервираме в Париж?

Като стана дума: някога определяна за “чудовищна” и “безполезна” – днес символ на цяла нация, Айфеловата кула празнува 127 години:

Иноватори са не само строители и инженери, а и кулинари. Представяме ви върха на десерт гурме – капка дъждовна торта:

Селфи с младите католици е добра идея от страна на Ватикана:

Така се правят 40 милиона последователи в инстаграм:

Капитанът на българския национален отбор – Ивелин Попов, знае как се изгражда добрият играч – с хъс, упоритост и любов към играта още от най-ранна възраст:

Дуейн Джонсън – Скалата, Зак Ефрон, доскорошното гадже на ди Каприо – Кели Рорбах на едно място. Премиерата на пълнометражния филм, по известния сериал Спасители на плажа, е насрочена за 2017г. Червеният бански толкова им отива:

Ето какво закусва най-сексапилната жена на света – Дженифър Лопес:

Добре дошъл, уикенд:

Спокойни събота и неделя.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg