“Поредната свежа сутрин, само дето тоя въздух нагарча” – пее Григовор. Използваме този ред извън контекста на фината абревиатура ФПЧ. Говорим ти за грозната разправия за живота на две лъвчета, за акция лукс – ни в клин – ни в ръкав. Говорим ти за това, че изнизването тихомълком на разни журналисти има точно толкова общо със застрашаването на национален парк Пирин, колкото балансът в природата зависи от пчелите. И много лошо, че нашият рояк разполага с псевдо Пчела – Майка.

За лъвовете, половете, лифтовете… правосъдието, корупцията и лайфстайла Сега… Утре, от 12 часа пред Министерския с…

Публикувахте от Polina Paunova в 29 януари 2018 г.

Акция “Лукс” в държава, в която е лукс да си платиш парното…

Публикувахте от Anna Angelova в 29 януари 2018 г.

трепни, трепни

Публикувахте от Valdes Radev в 29 януари 2018 г.

В акцията на прокуратурата има продуктово позициониране.

Публикувахте от Асен Генов в 29 януари 2018 г.

Хаштаг без та*ак:#КъдееАни

Публикувахте от Теодор Михайлов в 29 януари 2018 г.

Според по-умни от нас, шегата с нещо неприятно е показател за превъзмогването му. У нас, обаче, сарказмът и самоиронията са средство за оцеляване.

И все пак цялата тази лудост накрая ще завърши с мир и любов. Защото в България ще останат само двама души – Делян Пеевски, който ще произвежда цигари, и Андрей Слабаков, който ще ги пуши.

Публикувахте от Vesselina Sedlarska в 28 януари 2018 г.

замислѝх се, гала ако стане президент, дали има проблем стефан да е първа дама и вицепрезидент по заместителство, ако няма конфликт на интереси, разбира се.

Публикувахте от Иванка Курвоазие в 29 януари 2018 г.

А докато ние нищим какъв е проблемът на обществото ни, едни бацили трайно са се настанили на територията на няколко области. Грипната епидемия е на всеки термометър, пуснала пипалата си до всяко гърло.

Снощен.

Публикувахте от Julian Vergov в 28 януари 2018 г.

И какво по-хубаво от топлото време, което създава перфектни условия за задържането на бактериите… От друга страна, на кого му дреме за кашлицата и течащия нос, когато слънцето приятно сгрява гърба?

Girls just wanna have sun. ———————————— #restday

A post shared by Ivet Lalova (@ivet_lalova) on

Слънцето навън ме навежда само на една мисъл….

Публикувахте от Julian Vergov в 29 януари 2018 г.

А екзистенциалната криза не пита кога ти е удобно, но пък задава куп други въпроси. Накарай я да млъкне, замери я с тениската си и си намери по-интересно занимание.

Единствените, на които вярвам безусловно, че са видели ярка светлина преди да умрат, са нощните пеперуди в кухненския ми плафон.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 29 януари 2018 г.

 

Travel around, дори това да значи да се натъкнеш на себе си.

Вече обясних за произхода на белега на Хари Потър. Като малък го е блъснал „Опел“. Сега нова загадка намира най-вероятно…

Публикувахте от Luben Dilov-junior в 29 януари 2018 г.

Сук Сама Балийски Поздрав

A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on