Здравейте с VIVACOM ПИСМО #48. Петък е прекрасен ден, пък събота и неделя не се отработват. Така че да не се разсейваме и да се съсредоточим върху работата в офиса, а не да зяпаме през прозореца:

Докато капитанът е в Брюксел, бунт на кораба – разлюти се премиерът, след като от ГЕРБ поискаха той да се върне в парламента и да каже докога хората на Радан Кънев и ДСБ ще бъдат във властта. Борисов и да е слънце не може да огрее навсякъде, но обеща да се пробва:

В същото време трябва някой да се погрижи за магнолиите. Тук на помощ се притича Цв. Цв.:

Пред нас са данни от последното преброяване на човечеството. Винаги сме знаели, че фейсбук е най-пренаселеното място в света:

Ето и последиците от това преброяване:

До сега не бяхме виждали такова чудо – увеселителен парк в центъра на солна мина в Румъния. Не знаем защо, но няма как да прескочим факта, че все успяват да ни изпреварят:

Още в първия ден от Международния турнир по лека атлетика в Дубай, българските параолимпийци завоюваха девет медала. Михаил Христов спечели сребърен и бронзов медал в спринта на 100 метра и скока на дължина. Браво:

Младите звезди от рано се сблъскват с ударите на живота и често пъти губят контрол над него. Затова търсят различни начини, за дапостигнат вътрешен покой имир за душата. Намасте, Бийбър:

А ето я и Майли, също като колегата по-горе, трансформира ума и тялото. Всъщност едоста по-пластична от него:

Джъстин Тимбърлейк и Фарел Уилямс не си губят времето в духовни практики и йоги. Двамата почиват в звукозаписно студио – направо настръхваме, като се сетим до какво може да доведе тази колаборация:

Въпреки, че са заедно едва от година Сиара и куотърбекът Ръсел Уилсън решиха да се сгодят. Говори се, че двамата все още не са правили секс, заради религиозните вярвания на спортиста. Егати:

От романтичния плаж попадаме право в силиконовата долина, където това пищно ин-ян доволно съществува: 

Има и други жени, на които не можем да отречем, че притежават стил и въображение. А и любимият й цвят е зелено:

Сещаме се и за друго зелено – футболният терен. Машината за голове Робърт Левандовски и тази седмица се разписа при срещата между Байер и Ювентус. Даже и книга е написал как се прави това:

Във всяка компания има по един такъв приятел, който последен разбира смешката и винаги и без да иска проваля изненадите. Ако във вашата няма такъв, то тогава най-вероятно това сте вие:


Да си починете хубаво събота и неделя. Пак ще пишем.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg