Здравейте. Понеделник обикновено означава трафик. Мразим еднакво и двата. И докато за тях нямаме решение, намерихме едно за трети проблем: 

В тези така трудни времена за компанията Mattel, шефовете й се опитват да убедят света, че куклата Barbie може да бъде като всяко едно момиче. И докато те просто се мъчат, един Инстаграм профил успява. Ето за какво иде реч:

Зад този профил стои Ханифа Адам, 24-годишното момиче от Нигерия. В нейните интерпретации на куклата няма нито пайети, нито къси поли:

Понякога гледаме скалата на Pantone, за да видим кои са модерните цветове за годината, ато се оказа,че трябвало да търсим китаец с Дачия:

Както казват по турските сериали – дано да е за добро:

За да не забравите как се прави напомняме, че скоро ще е време за ресторанти на открито, а това – знаем, означава също и отличната светлина за снимки:

Пропускаме умишлено цялата вакханалия около 14 февруари, обаче любовна порция шкембе чорба нямаше как да не привлече вниманието ни.

И на този 14. февруари не ни се разминаха лигавите сърчица и целувчици в социалните мрежи. Но ето и една може би изненадваща двойка за пример:

Междувременно не само ние не сме във възторг от социалния натиск задължително да си влюбен точно на 14 февруари. Това понякога може да доведе до изненадващи решения:

Като сме на темата за натиска:

Хм… Игра на плъзгащи лагери?

Тази драма с държавните мейли я пропуснахме.Дали защото имаме имейл, който ползваме все по-рядкоили не разбрахме колко е хубаво всичко. Обещавамеда задълбаем по темата,ама някой друг път:

Правилно – винаги е по-интереснода пътуваш до Щатите:

Този туит е от 12 февруари, два дни преди Трифон Зарезан, но не разбираме как може такава непремеренаатака към социалистическата партия. Да не би БСП да се възражда?

Жестоко. Прогнозираме неминуем успех на това приложение:

Лоша реклама няма, ама това наричаме трагикомедия или българска рекламна трагедия:

Ето и други циркаджийски номера:

Има нещо нередно в снимката, но още се опитваме да го открием:

На Риана определено всичко ѝ се получава – след като новият ѝ албум ANTI пожъна страхотен успех и покори световните класации само за броени дни, барбадоската красавица дебютира и като моден дизайнер по време на Седмицата на модата в Ню Йорк:

Стана ни любопитно и решихме да надникнем в студиото на Рири, докато дивата записва WORK. Истинска дама с обноски точно по наш вкус:

Даа, онзи момент, в който лампата се включва и всичко друго угасва:

Изумително. Човешкото тяло е като пластелин в ръцете на медицината и съвременната технология:

И последно, но всъщност първо по важност. Трифон Иванов беше много голям:


Това е всичко от VIVACOM ПИСМО #24. Готин понеделник ви желаем.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg