Понеделнишко здравей. Дано отпочина добре през уикенда, защото седмицата на високите градуси започна. И ние даваме началото на деня с преглед на социалните мрежи.

Ансамбълът на България спечели бронзов медал на съчетанието с обръчи и бухалки от Европейското първенство по художествена гимнастика в Израел. Трогателен жест от страна на организаторите просълзи всички – шести медал за Цвети бе връчен на стълбицата на победителите.

Вчера стана ясно, че учителските заплати ще бъдат повишени с 10 на 100 от 1 януари догодина. И без това националният учителски събор не мина тихо и кротко:

Натъкнахме се и на следната обява:

За това не сме сигурни, но пък имаме мнение по темата Брексит – виж тук.

А ходенето по вода отдавна е възможно.

И като сме почнали с магията на молива, на запад не е по-различно:

Съперничката за президентския пост е далеч от тези вълнения, особено сега. Празничен ден за семейство Клинтън, които представиха внука си Ейдън. Това е второто дете на дъщерята на Бил и Хилари – Челси, и съпругът ѝ Марк Мезвински.

Вчера всички татковци по света споделяха Деня на бащата.

И един друг татко. Същински Сена! Брад Пит обиколи френската писта в Льо Ман със скоростта на светлината. 52-годишният актьор изглеждаше както винаги прекрасно, но с лъскавата си черна каска се сливаше с тълпата, която не подозираше кой е новият екстремен пилот. 

След раздялата с гръцкия ПАОК донесе повече свободно време за Бербатов, който може би ще се преориентира към журналистиката.

В медиите винаги е интересно, Бербо. На всяка журналистка с малка черна рокля може да се случи. Особено на живо.


Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg