Привет. Понякога само един музикален припев, чиито думи не разбираш докрай, е в състояние да разбуди усещането за нещо познато. За едни отдавна заложени общочовешки кодове.

Нямам представа за какво пяха тези две италианки този ден. Искам да мисля, че пяха за нещо толкова хубаво, че не може да бъде изразено с думи и кара сърцето да боли. Беше като някоя красива птица, олюляла се в малката ни сива клетка и накарала стените да изчезнат. И за най-кратък миг, всеки човек в Шоушенк се почувства свободен.

Ред/ Изкуплението Шоушенк

Изпробвай гласа си. Може да се окаже достатъчно могъщ и надежден, за да не те предаде.

А междувременно някой въобще не си и играе – вече си е опитомил духа от лампата.

Винаги съществува и по-пряк път, по който да поемем. Заставаме в уверената поза на кинозвезда и моментално действаме.

Всичко това – след като сме се уверили в потенциалната сладост на едно бъдеще, разбира се.

Животът е хубав, когато се усмихваш несъзнателно, носиш любимите дънки и гордостта в гардероба ти – вечното кожено яке. Бившият президент на САЩ Барак Обама е твърде уседнал, за да си купи мотор, но има желанието да покаже на света, че има смелостта да живее както му харесва. Това яке казва, че си заинтригуван от покани за вечерни излизания по ресторанти, барове и дори концерти. Колкото до сутрешното събуждане, когато не си президент – може да се планира и за след 10 часа.

А Риана пък намери най-ефектният начин да разходи чисто новите си ботуши. Обикновено ако искаш да откроиш скорошните си придобивки, обличаш нещо семпло. Чифтът ботуши на Риана обаче принципно няма как да не изпъкне и без цялата схема, като се има предвид ослепителният им блясък.

phresh out da runway I ❤ @ysl

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Като говорим за блясък, трудно можем да пропуснем да споменем Тръмп и САЩ. Броени часове след като републиканците разкриха плановете си за отмяна и съответно – последваща замяна на въведената здравна реформа от президента Барак Обама (Obamacare), потребителите в Туитър се постараха да открият най-точните сравнения как биха изглеждали промените отстрани в очите на останалите.

А днес е осми март – денят на жената, и по-специално – денят на тaзи, която сякаш държи магическа пръчка със звезда на върха, и винаги знае как да се справи със света – майката.

Lunch with the girls! Wishing our beautiful Bonnie all the best with the boys! #GirlsLunch #BoehmerTwins

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Вслушаш ли се какви ти ги приказва една майка, никога няма да сбъркаш. Шапки долу и един благодарствен химн от хълма на нашата признателност.

Mood 💁🏼

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Малко известен факт е, че лисицата използва земното магнитно поле, за да ловува. А ловът й се счита за най-успешен тогава, когато скача на северозапад към целта си.

А на лов за знаци далеч не е необходимо да тръгваш. Хубавите неща сами ще те намерят, когато решат.

Колкото до необяснимите събития – те винаги са си съществували, макар не всеки да е вярвал в тях.

Нещо подобно на това някога да си бил в Салона на отхвърлените, а днес да си един от най-скъпо продаваните художници.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg