Привет. След всяка осъзната истина светът се разширява, разкрепостява се.

Сега зная, че всеки миг си има своя истина и че това, което наричаме измама, е всъщностистината на отделния миг, желанието той да бъде това, което изглежда.

Е. Л. Доктороу

Краят е един в крайна сметка, както и да го кроиш.

Човекът е мяра за всички неща. Още Протагор го е казал.

Квадратчета, от които дориX-ът се криви цинично и иска да излезе от стените.

Отлагане на шоколада и бананите за един по-добър момент.

Хитро замъгляване на действителността.

А междувременно някой се чуди дали да не се усмихне.

Доналд Тръмп изрази позиция относно омразата към малцинствата в първото си интервю слез избора запрезидент. Думите не са най-сигурното убежище, но дават известна увереност,ако я потърсиш.

Певицата Пинк обяви, че е бременна с второ дете със снимка в социалните мрежи заедно с 5-годишнатаси дъщеря Уилоу. Фотото носи простичкото заглавие „Изненада“.

След съвместното си участие във филма Трите хикса: Завръщането на Ксандър, Вин Дизел и Нина Добрев решиха, че е време да си спретнат и рапбитка.

Джъстин Тимбърлейк днес няма да умува какво да вечеря.

Така изглежда актрисата София Вергара след всяко спазено обещание пред тялото си.

Моделът Алесандра Амброзио с парче торта в ръка. Едва ли може да бъде по-буквална в посланиетоси, че животът е по-лесен, когато му се наслаждаваш докрай.

Зак Ефрон обича адреналина, но обикновено се придвижва на безопасно разстояние от ринга.

А някъде там е и добрият му приятел Хю Джакмън.

Суперлуната, което можеше да се види тази нощ, е най-голямото пълнолуние,наблюдавано от 1948 г. насам. Следващият път, когато Луната ще бъде благосклонна да се доближи отново, е през 2034 г. Ако си проспал най-голямото пълнолуние,след два дни (нощта на 16 ноември) ще имаш възможността да се насладиш и на падащите звезди отежегодния метеорен дъжд на Леонидите.

Най-високото тропическо дърво в света е цели 94 метра. Проведено лазерно сканиране в сърцетона Борнео забеляза 50 дървета, надвесили се над досегашния рекордьор – 89.5 взащитен резерват в Малайзия.

На много хора им се иска да почерпят Хилари в този момент с ред шотове.

Даниел Радклиф знае някой и друг магически трик, с който да поиграе с нервите на папараците. Обичайнататениска и винаги една и съща снимка.

Хенри Форд добре се е сетил да отпусне съботата и неделята, но е трябвало да се разкрепости иоткъм петъка. 4 работни и 3 почивни дни са един по-добре калкулиран живот.

Саксията е прекалено тясна за цял един живот.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg