Привет. На днешната дата през 1875 година Матю Уеб пръв преплува Ла Манша. Разстоянието между Великобритания и Франция отнема на британеца 21 часа и 45 минути. През 2007 година българинът Петър Стойчев взема разстоянието за време под 7 часа. А ние можем да се похвалим с едно скромно, но също достойно постижение – почти преплувахме работната седмица невредими. Гребем в спокойните води на петъка, който има особени заслуги за гъделичкащото усещане преди уикенда.

Днес – това е само един от дните, които трябва да изживеем. Но какво ще се случи в бъдещите дни, това ще зависи само от това, което направим днес.

Ърнест Хемингуей

Винаги се намира някой, който не иска да остави другите да живеят обременени с излишни въпроси и разкрива големите тайни.

Да започнем деня с тв-бисер:„Маршрутът на президента Макрон се пази в абсолютна тайна, само знаменцата по булевардите показват откъде ще мине”

Публикувахте от Christo Komarnitski в 23 август 2017 г.

Представих си некоя нормална и некомплексирана държава да посреща Макрон дали ще обръща толкова медийно внимание къде ще…

Публикувахте от Samuil Petkanov в 24 август 2017 г.

Може и да ни се е сторило, но в последно време светът стана голям загубеняк. Все още се надяваме да пази някоя и друга добра идея в запас за по-късно.

Светът стана скучен…Чета някаква статия с биографията на Пол Гаскойн, в която той разказва покъртителни истории – как…

Публикувахте от Venci Micoff в 24 август 2017 г.

A водещите заглавия в пресата понякога изглеждат като накриво забит пирон, който пробва да те закачи.

Длъжни сме да отбележим, че и кариерата на Александър Велики, също както на Бербатов, е започнала от македонската детско-юношеска школа и е завършила в Индия, за голямо съжаление на Армията.

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 24 август 2017 г.

В генерален план нещата имат навика да се изкривяват някъде по пътя, за да добавят малко чар на цялата картинка.

Булгар е естет.

Публикувахте от Chavdar Ghiuselev в 24 август 2017 г.

Твърди се, че са необходими цели 43 мускула, за да се намръщим и само 17, за да се усмихнем. В този дух те съветваме да не напрягаш онези допълнителни 26 излишно.

Междувременно е препоръчително здравословно да полягаме на опорната точка на нещата, а не да се изтикваме някъде по ъглите.

Поглед към един друг опит за изтикване по краищата. След като през юни президента на САЩ Доналд Тръмп блокира Стивън Кинг в социалната мрежа Туитър, Кралят на ужаса реши да си отмъсти подобаващо, като му отряза билета отсега за предстоящите филми на големия екран.

Стивън Кинг, разбира се, не може да забрани на Тръмп да се наслади на филмите му. Отмъщението е само символично. Нищо обаче не пречи и ние да се насладим отново на един друг придърпващ сюжет за хорър от миналата година.

Като стана дума за използване на мускули по-горе – Дженифър Лопес и приятелят й Алекс Родригес се потиха заедно в името на добрата форма. Лицеви опори най-добре се правят с една Джей Ло на гърба.

Comeback!!! Oops…maybe not 😂 #VegasPrep #Trufusion #NYC @jlo @davidkirsch

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Голямата цел и това лято се върти около това да отбележиш стъпка върху пясъка рано сутрин преди всички останали да са протегнали крак в опит да завземат територия.

Finally by the seaside…at 7am I own the beach…😑🙏👣

A post shared by Niki Iliev (@niki.iliev.films) on

A post shared by Niki Kunchev (@kunchevniki) on

Lago Tahoe🛶#modernfamily #setlife🎥

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

I'm just a dreamer , but you are just a dream …. 💫💖💦☀️🌴 #BoraBora #foreveronvacation #heavenonearth

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Скачаме по въздух, за да си осигурим няколко весели спомена от добре прекараните августовски дни на фона на почти безоблачно небе.

Милата топка…🎾🎾🎾😂

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob) on

🐔🐔

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

🥂

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

По плажа гледките винаги са имали почти магическата способност да те накарат да присвиеш очи, за да си доизмислиш нещо хубаво за онова, което недовиждаш. Такава е и схемата, която слагаме в джоба на път към уикенда. Честит петък!

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg