Пенсионирана учителка по английски език от Южна Каролина, САЩ получава писмо от Белия дом подписано от президента Тръмп. Същото е в отговор на нейно, по повод поредната училищна престрелка от февруари тази година в Паркланд, Форида, където загинаха 17 тинейджъри.

Ивон Мейсън е преподавала 17 години в държавна гимназия и твърди, че никога не е виждала писмо с толкова много “глупави грешки” и “стилистично ужасяващо”.  След като ги поправя, го връща в отговор обратно в Белия дом. Не пропуска да го снима преди това и да публикува във Facebook профила си.

Got a letter from Mr. Trump. Will be returning it tomorrow.

Публикувахте от Yvonne Mason в 14 май 2018 г.

Според нея, независимо, че писмото е написано не саморъчно от президента, а от негов подчинен, грешките в него са недопустими.

“Когато получаваш писмено известие от най-високата правителствена инстанция, очакваш поне да са механически коректни.”, коментира преподавателя. Ако е зависело от нея, оценката, която не си е позволила да включи преди да върне поправеното писмо, би била добър 4 или 4+ за ниво средно училище и среден 3 или 3+ за гимназиално ниво.