Епичен, супер забавен каданс

Оня мегазабавен, тежък, елегантно драматичен каданс – като в любимите ти музикални клипове и филми. Благодарение на камерата Motion Eye™ ще внесеш незабравима епика в живота си.

 

Ще хващаш мигът

Колко пъти си изпускал оня УПС! момент – момент, който не искаш някога да забравиш, да го разпечаташ, рамкираш и да му се радваш до края на дните си. Да, ама не.

С Xperia XZ1 обаче се оказва, че това е възможно. Функцията Предсказване на заснемане автоматично открива неочакваното, като заснема движение и усмивки още преди да щракнеш върху бутона.

После всички цъкат с език и те благославят колко добър фотограф си.

 

Изглежда жестоко

Вгледай се в тази снимка. Минимализъм, дзен, сексапил.

Xperia XZ1 е елегантен като вампир, с хомогенна метална повърхност без застъпвания, която заобикаля външната част. Освен черен, се предлага и в няколко други цвята – за да ти е по-шарено в живота.

 

3D Creator

Тук вече ще “избиеш рибата” пред всичките си приятели.

Това е уникална собствена разработка на Sony за бързо и лесно 3D сканиране. За пръв път смартфон може да заснеме висококачествени 3D изображения на обекти само за 1 минута, използвайки 4 режима. После можеш да раздвижиш всичко в невероятно забавни опции и за минути да станеш хит във фейсбук.

По-добри селфита

За какво ни е смартфон, ако не се самоснимаме ежедневно?

Xperia XZ1 разполага с най-добрата предна камера на смартфон – 13-мегапикселова и 1/3,06-инчовия сензор за слаба светлина. Разбирай – вече всичко, което ти се случва в нощните клубове ще изглежда шармантно, цветно и ЯСНО.

Ти си знаеш.

Sony Xperia XZ1 е ТУК.