Последният филм на Спейси, двукратен носител на наградата Оскар, “Baby driver” достигна печалби от 20,5 милиона долара в деня на премиерата си. През изминалият уикенд, последният му филм “Billionaire Boys Club” постави рекорд за най-ниска посещаемост при представянето му или в цифри общата сума от 126 долара.

Криминалната драма бе представена в петък без много шум в 8 салона на различни места в САЩ. След поразяващо ниския интерес на премиерния ден в петък,  последва събота с общи приходи от 162 долара. Общо до момента приходите са 425 долара, което е около 53 долара на локация. Като се вземе предвид цената на билет от 9.27 долара, става ясно, че едва около 6 души общо са посетили всеки от 8-те кино салона за изминалите 3 дни (или по двама на ден).

Това показва мащабите и силата на движението #metoo. Обвиненията срещу него започнаха през октомври миналата година, когато актьорът Антъни Рап сподели, че е станал жертва на посегателство от страна на Спейси през далечната 1985 година. Рап е бил едва на 14-годишна възраст, когато 26-годишния Спейси го поваля на легло в опит да се възползва от него сексуално.