Произход – Мюнхен. Забелязва се – с невъоръжено око от сериозно разстояние. Създаден – на ръка. Защо този портфейл е портфейлът, който обърква скучните представи за мъжкия аксесоар, където държим парите си?

По това време на годината вътрешните ни радари винаги се оглеждат за нов портфейл, тъй като топлото време провокира сетивата, но и намалява броя на джобовете по дрехите ни. Ако при студ се радваме на безброй места, където може да поставим ключове, телефон, портфейл, то лятото обръща правилата на играта. Сега портфейлът е на показ. Ключовете пречат. Телефонът също.


Търсенето на интересен мъжки портфейл почти винаги е драматично неуспешно и в крайна сметка се озоваваме с класически скучна версия, която е откровено класическа и още по-откровено скучна.

Базираната в Мюнхен бутикова компания за премиум кожени аксесоари Vanook, представена в България от yamabahari, разправят, вкарва неспасяем моден гол с всеки нов продукт. Като въпросният портфейл, който не само вече притежаваме, не само се поръчва лесно от България, но е разкошен. Тъй де – европейска естествена кожа, остаряваща по онзи страстен начин. Няма врели-некипели във външния вид, а само автентичен оригами дизайн. Софистициран, ненатрапчив, но отчетлив цвят. Или по-скоро възможности за избор от три цвята, включително и онзи, който търсим тази година за щяло и нещяло. Разбира се, malachite.

Когато портфейлът пристигне, твърде е вероятно дамата същото да се възторгне. Какъв е този оригами дизайн, искам и аз – познат сюжет. yamabahari предлага и богата селекция дамски чанти.

Повече за чантите тук. За мъжкият портфейл може да прочетете всичко ето тук. yamabahari доставя за София на 23 и 24 декември.