Привет. В средата на седмицата разбъркваме лятната лимонада с едната ръка, а с другата пращаме встрани по въздух това, което не ни е точно по вкуса.

За всичко, което си мислиш, че можеш да направиш, и за всичко, което си мислиш, че не можеш, си прав.

Хенри Форд

Желателно е винаги, когато седнем, да се сещаме да понаместим някоя и друга мисъл освен останалата част от себе си.

Прочетох коментарите по последните вълнуващи политически теми и разбрах едно: доста хора надценяват значително своите задници. Доста задници също се надценяват 🙂

Публикувахте от Емил Илиев Кошлуков в 13 юни 2017 г.

Защото съвсем не е сигурно кой с какъв неудобен въпрос ще го приклещят в ъгъла.

Най-страшното изпитание за един мъж, когато трябва да прояви съобразителност, находчивост, нестандартно мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: “Нищо ли не забелязваш?”

Публикувахте от Ivo Siromahov в 12 юни 2017 г.

А през безветреното лято понеже няма клон, който да ни зашлеви, посягаме с отворени шепи към всичко.

Но въпреки това – не е като да се прибираме всеки път изцяло разорени.

Помня си 14.06.2013 сякаш беше вчера. А хората тогава, енергията, пробуждането ще останат в мен и днес и утре и завинаги. #ДАНСwithme

Публикувахте от Ivan Bondokov в 13 юни 2017 г.

А доказано най-добрият благодарствен отговор на всякакъв род честитки е фон, на който да блеснеш.

Ние ти подаваме малко градски гледки съвсем умишлено, за да те накараме да се усмихнеш с почти толкова голяма гордост и ти.

НАСТЕРА Е ЕДИН МАЛКОТО АРТИСТИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ НА КОИТО ИЗКУСТВОТО ИМ ИМА ДУША.

Публикувахте от Petar Bogdanov в 13 юни 2017 г.

Сряда е ден за благотворителни занимания – Луиш Фиго с All Stars срещу Димитър Бербатов с United Stars. Общо взето – голям празник за всички, които обичат футбола.

Събрахме се 😁 Българо-сръбско-френска връзка 😁The Bulgarian-Serbian-French connection 😁

Публикувахте от Dimitar Berbatov в 13 юни 2017 г.

Надничаме към една по-друга реалност, в която Тръмп е бежанец, Путин е бездомник, Меркел е с отчаяна физиономия, a Дейвид Камерън и Никола Саркози надигат любовно шишето. Сирийският художник Абдала Ал Омари вкарва политически лидери в по-жестоко битие, без изгледи някой да им хвърли по едно спасително въже.

World leaders painted as #refuges by Syrian artist #Abdala Al Omari. This is one of the most powerful art works of our times.

Публикувахте от Muiruri Wangari в 11 юни 2017 г.

Като стана дума за спасително въже – на Мария Шарапова са й необходими 12 часа, за да открие съкровищата на Португалия. Изкуството е умението да забравяш кой сладкиш подред ти се пада.

В този дух – деликатното отношение към всеко фино нещо е от особено значение. Като например танцуващите палачинки в чинията на Бахаров.

При баба ми.Тифани

A post shared by Javor Baharov (@baharoff) on

А някои още се лутат в търсене на спомена за първото сдъвкано лимоново резенче. Нещо подобно на Оливия Уайлд, която е в тази поза, откакто си взе последно чао с вечерта на наградите Тони.

За разсънване на такива като Уайлд, някои предлагат вода. Подводния музей в Канкун може да го разгледаш от лодка с прозрачно дъно, с шнорхел на уста или като директно се гмурнеш. Водният начин на живот изглежда съвсем приемлив – махваш с ръка и продължаваш.

Подводен музей, музей на мумиите в Мексико, музей на тоалетната в Индия. Представяме ти една колекция от интригуващи пространства на изкуството, които си заслужава да посетиш.

Публикувахте от VIVACOM Art Hall в 13 юни 2017 г.

Поглед към изкуството върху бялото платно – през последните 10 години от своя живот Ван Гог развива цялото си творчество – за този период успява да нарисува около 900 картини и 1100 рисунки. Импресионистична сряда!

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg