Някои култови ситуации от киното, приложени в света на бримките, целулита и нетрайната ерекция, или как изкуството оживява през 1998г.

РЕТРО ЧЕТВЪРТЪК

Секс, лъжи и видео

Някои култови ситуации от киното, приложени в света на бримките, целулита и нетрайнатаерекция, или как изкуството оживява

от egoist .bg

Най-добрият секс се случва в тъмна зала пред стотици втренчени погледи и два пъти по-малко пълнис пуканки усти, които на моменти забравят да дъвчат. Там, под екрана, човекстава завистлив свидетел на това как отчайващо красиви хора без акне, кондиломиили косми по гърба превръщат простото умение да закопчаеш лошо пасващи сиблокчета лего във виртуално еротично преживяване. Но все пак, доколко садостоверни тези сцени? В името на научния прогрес и желанието да ми е ощепо-хубавко, иначе няма да играя, направих опит да пресъздам на живо някои отнай-култовите секс-сцени от киното. Ето какво се получи.


Първичен инстинкт

ВЪВ ФИЛМА Майкъл Дъгласзабива Шарън Стоун в нощен клуб, докато отчаяната и любовница-лесбийка танцуваразсеяно. Отиват у Шарън. Той й целува циците. Тя скимти. Целува я долу. Тясвършва. Претърколват се и тя идва отгоре, смъква се надолу и му прави лю-лю,после пак се качва и се целуват като за последно, след което той заставаотгоре, за да проникне. Пъха пръст в устата й. Тя стене. Прави му гърба нотнатетрадка, пак се извърта отгоре и се целуват дълбоко в устата. Тя бърка подвъзглавницата, измъква копринен шал и го връзва за таблата на леглото. Отмятаглава назад, свършва още веднъж, просва се отгоре му и двамата се прегръщат.

В ЖИВОТА Тъйкато все още нямам любовница-лесбийка, отивам на клуб със сестра ми и едностаро гадже. Успявам да го пре-забия, докато тя танцува щастлива с някакъвпо-хубав и изобщо не я интересува с кого танцувам аз. Отиваме у нас. Аз правякафе, а той мрачен (щото е червен и в червата) рови с дистанционното зарепортаж от мача Литекс-ЦСКА 8:0. Лягаме на ъгловото ми легло и дълбоко сецелуваме. Той се отскубва и ме пита, а бе преди гардеробът не беше ли отдругата стена. Продължаваме да се целуваме. Слагам ръката му върху дясната сигърда. Той започва спазматичо да я мачка. “Целувай ми зърната”,просъсквам в ухото му като агентът-фашист в едно старо стихотворение. Той сеподчинява, но по нещо си личи, че не влага цялото си сърце. Пращам го да ми донесечаша вода и през това време си проверявам записките. Той се връща с чашата.“Сега идва френската любов”, казвам, той ляга по гръб и ме чака.“Първо ти”, прошепвам колкото мога по-добронамерено. Той изпълзява долуи ближе един пораснал навътре косъм под ластика на бикините ми с вярата, четова е клиторът. Още не се е научил. Симулирам оргазъм. После аз се смъквам.Когато вдигам очи, за да срещна замъгления му поглед, откривам, че се езагледал в телевизора. Най-накрая успяваме да осъществим контакта. Той пъха вустата ми пръст с вкус на моторно масло. Бъркам под възглавницата и вадя старогорнище от пижама. Връзвам го с ръкавите за таблата, огъвам се назад исимулирам още веднъж. Той сучи зърната ми все едно търси FM+, а на мен ми се ще да имах шиш за лед подръка.

Последно танго в Париж

ВЪВ ФИЛМА Тявлиза в апартамента. Той й казва да донесе маслото. Тя го взема, влиза встаята, мята му го и нещата тръгват от само себе си. Той я свлича на пода,смъква и дънките, намазва й задника с масло и го правят. През цялото време тойцитира оня масаж от Библията за църквата на добрите слуги като разваленграмофон, докато накрая свършва, а тя си дава дума никога повече да не караколело по павирана улица.
В ЖИВОТА Влизам в апартамента нагаджето си и го намирам на пода да яде филии с лютеница. “Иди донеси Калиакрата”,прошепва ми той гальовно. Нося я, подхвърлям му я и се скарваме, защото неуспява да я хване и кутията го ударя по главата. Чакам да ме свлече на пода.Той сърдито си разтрива цицината. Извинявам му се и му обяснявам какво ми сеиска. Той ме свлича на пода. Посяга да ми разкопчае дънките. Гълтам си корема,за да му помогна. Той се замотава с копчетата, едва не се задушавам. Помагам муи той най-сетне се събува. Намазва ми задника с Калиакра. Сваля си слиповете исе опитва да ми го вкара, но от хлъзгавото все се измята или нагоре или надолу.Решава да започне първо с пръст, но изведнъж започва ужасно да ми смъди.Изблъсквам го и той се понася по паркета към отсрещната страна като ДжонТраволта в Да останеш жив. Докатотичам да се измия и се мажа с дефламол, той ми чете съдържанието на маргарина.Натриев хлорид. Тоест, готварска сол.

Той изпълзява долу и ближе един пораснал навътре косъм под ластика на бикините ми свярата, че това е клиторът. Още не се е научил.

Девет седмици и половина
ВЪВ ФИЛМА Току-що излязлаизпод душа, само по хавлия и чорапи, Ким Бейсингър сяда пред хладилника съсзатворени очи и Мики Рурк й слага в устата малки дажби от различни хранителнистоки. Бонзай-доматчета, ягоди, вино, сироп за кашлица, спагети, мармалад,чили-сос, мляко, минерална вода Перие, мед.
В ЖИВОТА За този сексуален акт ситрябва експерт, затова се спирам върху мой стар парамур (е, не е чак толковастар, само на 27 е), който наскоро завърши ТОХ-а. Когато му споделям идеята си,той реагира с изненадващ ентусиазъм. “Наистина ли те възбужда?”,питам го зарадвана. “Не, обаче дипломната ми работа беше върху единстрашен сос, ще го приготвя за случая.” Както и да е, отиваме у тях и азсе изкъпвам. Обличам една от хавлиите му (всъщност две, които майка му есъединила) и сядам пред хладилника. Началото е добро. Вкусвам сладостта напортокала, после остротата на горчицата, капка лимон за гимнастика навъзприятията, после мъхесто парченце Рокфор. След известно време откривам, чеси седя така, зяпнала като автобусен перфоратор, и нищо не се случва. Любопитнакаква перверзия ми се готви, отварям око и го виждам заврял глава вдвукилограмова кофа сладолед. Докато се обличам, той ме следва от стая в стая,размахвайки сладоледа: “Върни се, има само четири процента мазнини.””За разлика от теб, свиня такава”, отвръщам и трясвам вратата.

Катастрофа
ВЪВ ФИЛМА Минавайкипокрай прясна катастрофа на магистралата, Елиъс Котеас слиза от колата си ипочва да снима. Джеймс Спейдър му казва, че е минал през нещо, защото по колатаима кръв. Отиват на автомивка. Пускат гюрука. Дебора Ънгър си вдига блузата иси изважда дясната гърда, гледайки в нищото. Елиъс безстрасно й я оглежда. ДжеймсСпейдър си намества огледалото така, че да вижда какво правят двамата назадната седалка. По стъклата тече вода, колата леко се поклаща. Тя издърпвафланелката му и го целува по десетките белези от катастрофи. Той я гали поустните и рязко я стисва за врата. Тя изохква от изненада, той става всепо-груб, бърка в нея с четири пръста, тя му се противи, но й е приятно. Той допирачело до нейното и я обладява, мократа й ръка сграбчва облегалката нашофьорската седалка, после се изплъзва и изчезва от кадър. По-късно, у дома,Джеймс Спейдър целува синините от бедрата и челюста й, за да й минат като накуче.
В ЖИВОТА Разказвам всичко това наприятеля си, инструктирам го да е възможно най-брутален и да вземе брат си.Поради липса на автомивка, брат му бавно кара колата през разоранитепространства около гара Искър. Намества си огледалото, за да ни вижда. Вадягърдата си и гледам в нищото, но погледът ми неизменно се фиксира върхупластмасовия еделвайс в топката на скоростния лост. Приятелят ми се навежда ихладно ми разглежда зърното, все едно се опитвам да го преметна с фалшиво екстази.Издърпвам му фланелката и започвам да го целувам по белега от апандисит. Докатосе намества по-удобно, ми прищипва с коляно вътрешната страна на бедрото. Приедно лашване ме удря с лакът в корема и ми изкарва въздуха. Решавам да сиспестя онова с четирите пръста. Допираме чела, колата преодолява някаква браздаи си удряме главите с всичка сила. Решаваме да се чукнем пак, за да не секараме, минаваме друга бразда и му сцепвам веждата със зъб. Докато той си държикърпата на веждата и го правим на задната седалка, забелязвам колко по-хубаввсъщност е брат му. Слизаме, някой казва, че колата е цялата в кал, и е хубавода се прекара през автомивка. По-добре късно, отколкото никога. Няколко днислед това си правя среща с брата, за да ми целуне синините, приятелят миразбира и аз си намирам нова квартира.

От Ина Григорова

Егоист #23, декември 1998, цена 3000лв, DEM 3.00