Привет. Ако случайно в главата ти прищрака някакъв сигнал да се усмихнеш на нещо, което никой друг не знае, послушай го.

А, не, не по магистралата.. Магистралите казват: минавайте, няма нищо за гледане. Това е за глупаците, които искат да стигнат възможно най-бързо от една точка до друга. Ние не се занимаваме с геометрия, а пътешестваме.

Ерик-Еманюел Шмит

В дневния подбор на водещите теми липсва причина дори за най-нелепата случайност.

Бежанци, "син кит" и Луиза. Подходящо подадено. За да не е КТБ, Спас, Делян и другите. Както и необяснимата любов на Татяна към Румен, Касим и прегръдката с ДС, РБ2 и ченгетата, и тн баналности.

Публикувахте от Miroluba Benatova в 20 февруари 2017 г.

Все пак запомни – внимавай на кого ще стиснеш ръката. Здравето е мъдра инвестиция с голяма възвръщаемост.

Правещите коалиции дали си дават сметка, че съюзниците ни всъщност са по-слаби съперници? Няма значение! Имам предложени…

Публикувахте от Luben Dilov в 21 февруари 2017 г.

А понякога колкото повече мислиш, толкова повече започваш да се объркваш.

Анджелина Джоли има смелостта да си живее живота интересно и както тя самата намери за добре. Например когато й се прияде паяк или скорпион, тя просто си го приготвя по най-вкусния възможен начин. А номерът е и да си вземеш нещо за пиене и съответно – преглъщане. Най-добре би било това нещо да е бира. Тези, които биха последвали примера й, е добре да си запишат следния съвет от актрисата: You start with crickets, crickets and a beer. And then you kind of move up to tarantulas. Почерпи и децата, не бъди егоист.

Дрейк се прояви като истински канадски Ромео, като продължи традицията да отправя романтични поздрави към Риана от сцената. Този път като повод за оправдание на демонстрирането на нежност се оказа рожденият ден на певицата.

Вече можем да осъществим и първото си официално надничане към началото на снимките на филма за Хан Соло от поредицата Междузвездни войни в Лондон, който предстои да излезе през май 2018 година.

#HanSolo – Smuggler. Scoundrel. Hero. A new #StarWars Story begins. [Link in profile]

A post shared by Star Wars (@starwars) on

Делничните дни, прекарани в офиса, не е изключено да те поизмъчат малко, но ако знаеш как да се разположиш удобно – и за момент няма да ти доскучае.

Орландо Блум пък използва работната седмица най-пълноценно, като се губи по средата на нищото. С рошава глава компас, която сочи вероятната правилна посока към дома, всичко е наред.

middle of w(here)tf⁉️

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

На Зукърбърг тези дни също му върви на пътешествия и разменя усмивки с потенциалните дестинации, с които предстои да се сдружи.

Priscilla and I are on a road trip through Alabama today. So many places to visit.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

По пътя към вкъщи освен да си проветриш главата, можеш да се натъкнеш и на неочаквано улично обзавеждане.

The things you see on the way home. X, sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

А ако се уловиш, че гледаш с известно разбиране темето на Бритни отпреди десет години, вероятно вече си пораснал и донякъде си разбрал причините за психическия й срив.

В крайна сметка, дори и да се напрягаме от усилие в присвиването на  очи и прочитането на разни книги в опит да виждаме по-добре и да знаем повече, винаги ще има някой, който не само вижда по-добре, но и знае много повече от нас. И това е нещо хубаво – още един повод да се стремим да изпреварваме постиженията си.

А някои неща се виждат най-добре по-тъмно, когато не е нужно да познаваш часовника, за да разбереш кое време е.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg