Привет. На финала на седмицата пак стигаме до онази позната рецепта за пълноцено носене във въздуха – не усложнявай нещо, което е просто.

Не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си.

Ерих Мария Ремарк

А на нас ни се иска единствено да направим сутрините си поне една идея по-поносими.

Публикувахте от Christo Komarnitski в 27 април 2017 г.

Пред сградата на ВСС. Главичките са истински. Явно има още пътища към дъното.

Публикувахте от Kanna Racheva в 27 април 2017 г.

Ние, долуподписаните свободни и честни български медии, обещаваме да догоним и изпреварим Русия, която заема 148-о място в световната класация за свободата на словото…

Публикувахте от Руслан Йорданов в 27 април 2017 г.

Защо хора, живеещи извън диктатури, са такива фенове на диктатурите? Риторичен въпрос.

Публикувахте от Ruslan Trad в 27 април 2017 г.

Ха, в Македония толкова ли си нямат един Бял автобус, бе?!

Публикувахте от Емил Джасим в 27 април 2017 г.

Междувременно отхапваме несръчно от сандвича си и си мислим това-онова.

Така де – май не е напълно задължително да сме в крак с останалите, ако искаме да разберем добре себе си.

За рождения ден на Мелания президентът Тръмп прати специална честитка, в която впоследствие по-наблюдателните откриха една обезпокоителна грешка. На снимката звездите върху флага на САЩ са 39. А черна дупка глътва цели 11 щата, за които изглежда не е намерено подходящо място като цяло.

‪HAPPY BIRTHDAY to our @FLOTUS, Melania!

A post shared by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Същият този флаг, оказва се, е служил вярно и преди време на Тръмп.

Това може да означава само едно…

Междувременно Робърт де Ниро седна на кралския трон на Снапчат и отвя набързо Кайли Дженър някъде надалеч. Всичко това само след един урок, придружен с кратко колебание, породено от мисълта, че в крайна сметка всичко в Снапчат е с кратък живот. Нищо чудно до седмица-две да промият мозъка на Де Ниро и да го превърнат в част от поколението на милениумите. В култовото You talkin’ to me изречено от панда Де Ниро има нещо обезпокоително.

И пак в този дух – в полудействително състояние изпаднаха шепа късметлии, пред които изневиделица се появи капитан Джак Спароу на няколко пъти край увеселителната атракция Карибски пирати в калифорнийския Дисниленд. Още едно доказателство, че Деп пази някоя и друга добра идея в резерв. Пиратска му работа.

А на потребителите в социалните мрежи само им дай снимка на Бионсе с меню в ръка и гледай с колко потенциални сюжета ще занимаят мозъка си.

Иън Сомърхолдър и съпругата му Ники Рийд пък изписаха по няколко дълги бележки в чест на любовта си. Навярно някъде точно тук между редовете се усмихват на нещо си, което никой друг не знае.

Британският документален фотограф Мартин Пар пък се усмихва с фотоапарата си, като запечатва многото и най-различни смутове от този свят. Необходимо му е само съдействие от отсрещната страна, която да го увери безмълвно, че е напълно съгласна с плана му.

Публикувахте от Antoan Bozhinov в 26 април 2017 г.

А ние можем да се хванем на бас, че целта е само на един показалец разстояние от осъществяването си. Това, при условие, че се освободим от излишните обременености, разбира се.

Tичаме да усетим възторга на простряната отвън пролет. Весел петък ти желаем!

До Чикаго и на Витошка

Публикувахте от Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia в 27 април 2017 г.

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov) on

Ах, Ох, Ех ❤️ We #love you #madsmikkelsen

A post shared by Luiza Grigorova (@luizagrigorova_official) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg