Привет. Случи ли се да се разгневиш на някого, винаги се загнездва едно застрашително и непоносимо чувство. Без значение дали си прав.

Най-лошото на гнева е, че те вкарва в потресаващи прояви на безразсъдство и после хладнокръвно те зарязва да се оправяш както можеш.
П. Г. Удхаус

Ако понеделникът ти не е бил от скучните, това предвещава една вълнуваща седмица.

Изключително начало на седмицата! Започна с принудително ми отвеждане под конвой до съда, където да свидетелствам по нел…

Публикувахте от Luben Dilov в 6 февруари 2017 г.

За да узрее спонтанното решение, трябва да поотлежи в избата на добре премислените рискове в мозъчната кутия.

Доказано е, че най-сполучливите сделки се осъществяват по софийските трамваи, където напрежението е минимално.

А понякога е най-удачно да скриеш уста в шепата си, за да не вдишваш. Или просто с цел да се посмееш.

Кейт Мидълтън влезе в недотам оспорвана 50-метрова надпревара с благотворителна цел срещу принц Хари и принц Уилям. Съпружеското high five в началото на спринта се издига тогава, когато искаш да подкрепиш половинката си, но едновременно имаш пълното намерение да я сразиш и да ти диша прахта.

Две напрегнати кралски физиономии в битка със собствената си физика и достойнство на потеклото и една елегантна усмивка на херцогиня изотзад.

Изпълнението на Лейди Гага на Супербоул ще се помни както с политането й във въздуха и спонтанните поздравите към семейството, така и с посланието, което непряко отправи – атлетичната фигура не винаги означава идеално плосък корем. Не всеки излиза на сцената с идеята да бъде конвенционално дотеглив.

Софи Търнър от Game of Thrones пък далеч няма намерени да позволява да й бъде скучно. С един туийт опърли семейство Тръмп, без някой да й помага с отговор на зададения от самата нея въпрос.

Веднъж заплаши ли те Нина Добрев, очаквай, че в близките четири години ще си го получиш. Розовото определено не е за всеки и следите му все още са способни да изгарят ретини.

Eдин съвет, който съвсем не следва да се приема като заплаха – потапянето в началото на седмицата е желателно да се извърши възможно най-бързо, за да доплуваш дотам, докъдето си се зарекъл.

Diving into Monday like…

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

А навън от сняг го удари на дъжд. Човек започва да си мисли и да разбира, че зимата няма да е вечна.

My ☂️

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Крис Хемсуърт обаче изглежда няма и намерение да излиза да провери времето. Кокалчетата на ръцете му са твърде ангажирани.

Gettin ready to fight the Hulk

A video posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Някои гледки имат късмета да векуват, след като някой художник си ги заплюе за себе си и за света.

Картоф един с един не си прилича, което си е доказателство, че можеш да преметнеш науката отвсякъде.

А езикът на тялото проговаря тогава, когато лицето ти не може да изрази нито дружелюбност, нито недружелюбност.

Най-приятно е когато първите дни на февруари ти предложат възможността да сложиш слънчеви очила, но не си съвсем сигурен кои точно, и слагаш всички, защото все пак държиш да гледаш света от поне няколко гледни точки.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg